hosbulduk

Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle... :rendeer:
:bestmt:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

slm bende aranıza katılmak istiyorum.
eger kabul ederseniz tabi

biraz kendinizi tanıtabilirmisin...bu 64 rakamının UŞAK ile alakası olabilirmi...Ya da Giresunlumusunuz...Bağcılıkla ilgileniyormusunuz...İşiniz bağcılık olabilirmi...Eğer öyleyse Manisada bulunuyorsunuz şu an yanlışmıyım...

biraz kendinizi tanıtabilirmisin...bu 64 rakamının UŞAK ile alakası olabilirmi...Ya da Giresunlumusunuz...Bağcılıkla ilgileniyormusunuz...İşiniz bağcılık olabilirmi...Eğer öyleyse Manisada bulunuyorsunuz şu an yanlışmıyım...

Tanışma topiğinde kendini tanıtmak için basit bir klişe olmazsa, biz bu soruları daha çoook sorarız Mete Kardeş.

Hiç kimseye, cemaziyyülevvelini yaz diyen yok ama sorduğun şu soruların da cevabı olmalı değil mi ?

Esasında arkadaşa bir topikde rastladım...64 görünce Uşaklı olabilir diye düşünüp gogıldabaktım...Karşıma bağcılıkla ilgili biri çıktı...Bizim egeli olma ihtimali çok...ordan çağrışım oldu...cevap yazar yazmaz canı sağolsun ne diyim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaşı da olabilir.....Ne önemi varki?...Toprakçılık mı yapıcaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar