Honda'dan kendi kendine hareket edebilen motosiklet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ana sayfa'da görmüştüm :) Açıçası Tr'de ne kadar tutar bilemiyicem.Heryer çukur , engel vesaire... Tanıtımlarda dümdüz alanları kullanmışlar :D Avm lere motorla giremeyecegine göre... Pek bir +sının olacagını sanmıyorum :D

Ana sayfa'da görmüştüm :) Açıçası Tr'de ne kadar tutar bilemiyicem.Heryer çukur , engel vesaire... Tanıtımlarda dümdüz alanları kullanmışlar :D Avm lere motorla giremeyecegine göre... Pek bir +sının olacagını sanmıyorum :D

Zamanla geliştirilirse bu dedikleriniz devede kulak kalır :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim ülkemizde motosikletleri transporter'a koyup çaldıkları için :D . Açıkçası pek bir gelişme olacagını zannetmiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bmw'ninde aynı şekilde projesi vardı.

"Projesi vardi" deyince sanki ciddi bir sey gibi anlasiliyor, simdilik "hayali vardi" desek daha dogru olur. :)

BMW'den gordugumuz tek sey, bol CGI'li, kasksiz ama guzel mankenlerin oynadigi, etkileyici gorselleri ve muzikleri olan, Japon cizgi filmi tadinda kisacik bir video...

Gonul ister ki BMW reklamcilarinin urettigi kurgu videolar yerine, BMW muhendislerinin urettigi elle tutulur seyleri izleyelim :cherry:
Bekliyoruz simdilik. O arada Honda yapivermis sagolsun :)

Son düzenleme:
DCT şanzuman için söylemediğini bırakmayan arkadaşlar sanırım bu işin geleceğini tahmin ediyorlardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
МОТОRCU;4074569' Alıntı:
DCT şanzuman için söylemediğini bırakmayan arkadaşlar sanırım bu işin geleceğini tahmin ediyorlardır.

Açık açık yazalım da şimdiden alışsın herkes:
Araç kullanmak, gelecekte ulaşım için değil, spor için olacak. Av gibi.

Araç kullanmak, on seneye kalmaz opsiyonel olur Amerika'da. İşin ARGE'si ve testleri yıllardır devam ediyor, bu özelliğe haiz araçlar yıllardır trafikte, devlet 2016'da regulasyona başladı. Tüm şartlar çoktan hazır yani. Sadece teknolojinin kabul edilebilir güvenilirlik sınırının üzerinde olması bekleniyor. Ucuz da bir teknoloji. Kaçınılmaz.

motor iyi hoş güzel ama böyle bir teknoloji olur da türkiye ye gelirse fiyatı kolll bigi olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar