Honda zam yapmış...

Dolar fiyatı temmuza göre düştü, kawasaki indirim yaptı, hondada indirim yapabilir diye düşünüyordum ama maalesef... CBF250 nin fiyatı 7900 YTL olmuş. Eğer global Hyosungların fiyatını artırmazsa CBF250 nin sıfırını kim alır bilmiyorum. CBR125 e 18 temmuzda zam geldiği için tekrar zam olmamış. 5150 de kalmış. CG125 de 3900 olmuş. ikinci el CBR125 ler daha ucuz.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Honda da olayı abarttı canım piyasayı kaybedecek bu gidişle bu ne ya her ay zam yapıyo tahmin ediyodum zam yapacağını ama ağustos sonuna soğru yaparlar diye düşünüyodum bu sezonu kapattı o zaman honda bu saatten sonra bu fiyatlara motor satamaz

daha geçen ay zam yapmadımı yaw seneye hondacı olacam diye seviniyorum ama bu gidişte teho biraz zor

hondanin fiyatlari zaten çok ucuz yurdisina nazaran

örnek olarak yunanistanda cbr 125 ytl 6.500.-

oysa diger markalar suzuki yamaha ve digerleri turkiye ile ayni fiyat

şuanki fiyatları hala yamaha suzuki kawasaki ye göre uygun ama bu kafayla giderseler honda türkiyede bisiklet satar belki fiyatları bu seviyede tutarsa yine motor satabilir. (cbf 250 hariç) fakat durum onu gösteriyor ki hyosung bu prensiple giderse ve servisleride iyi olursa bu fiyatları ile hondaya yamahaya toz yutturacak...!!!!! açıkcası ben cbf 250 mi hyo 250 comet mi tartışmasına hyo 250 comet diyorum. özellik ve motor olarak hyo daha iyi durumda.

zam yapacaklar tabii; bu kışa motosiklet turşusu lazım. zam yaptıkları 2006 model motorlarla ancak turşu yaparlar artık. Kışında bayileri toplayıp bir güzel turşu partisi versinler.
Yaşasın çalışkan Çin'liler.
Kahrolsun paraya ihtiyacı olmayan Japonlar.

temmuz ayında bazı modellere zam yapmıştı. şimdi onları es geçip diğer modellere 2000 ytl ye varan zamlar yapmış. genelde yüksek cc ler daha çok zam görmüş.

Süper Moderatör (BBRR)
valla global fiyatını artırsa bile cbf le gt 250 comet kıyaslanmaz ...comet i aldığımdan beri cbf e hiç binmedim dün bilader geldi sen cbf i al ben cometi alim bu akşam dedi ok dedim inanın cometten sonra cbf moped gibi kaldı...sağlam motor honda falan ama bence aynı fiyata bile çok zor ...ancak yeni başlayacaklar için belki comet yüksek gelebilir..

kawasaki fiyat düşürdü honda artırdı. euro düştü fiyatlar yine arttı. bu fiyatları neye göre belirliyorlar anlamış değilim.

cbf250 için o fiyatlar çok fazla bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hem iyi hemde kötü haber
iyi tarafı honda kullanıcıları motorunuz prim yapıyor iyi bişey
ama motoru olmayanlar honda almak isteyenlerde zamlara yetişemiyor
(benim gibi)

aslında honda zam yapmadı

arkadaşlar honda zam yapmadı.diğer markalar ötv artışlarını hemen devreye sokmuştu honda bunu yapmadı ve uzun süre beklemeyi tercih etti.arkadaşlarımı
zın zam dediği aslında daha önceden yapılması gereken ötv artışının yansımasıdır.bunun bilinmesinde yarar görüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne olursa olsun tek silindir 250 cc 20hp bir motosiklete o fiyat abartı(en fazla 5000 eder)
honda fırsatçılık yapıyor

m_u_r_a_t' Alıntı:
arkadaşlar honda zam yapmadı.diğer markalar ötv artışlarını hemen devreye sokmuştu honda bunu yapmadı ve uzun süre beklemeyi tercih etti.arkadaşlarımızın zam dediği aslında daha önceden yapılması gereken ötv artışının yansımasıdır.bunun bilinmesinde yarar görüyorum.

Evet m_u_r_a_t haklı. Ben Shadow 750 motosikletimi nisanda 12000 ytlye aldım. Daha sonra alternatif markaların cruiser modelleri 16000-18000 arası rakamlarda iken Temmuz sonunda Honda Shadow 14750YTL idi. Birkaç gün önce 2000YTL artışla 16750YTL oldu.

GÖKSEL...' Alıntı:
hem iyi hemde kötü haber
iyi tarafı honda kullanıcıları motorunuz prim yapıyor iyi bişey
ama motoru olmayanlar honda almak isteyenlerde zamlara yetişemiyor
(benim gibi)
ah be abı senı boğaza doğru çok düşünceli gördüm :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar