Honda Transalp Siyah RD11XL 650 VS 2006 motorum calindi

Arkadaslar dun aksam motorum Levent petrol sitesinde evimin onunden calindi. 34 J 7074 plakali Siyah XL 650 Transalp 2006 model, arkada givi cantasi koruma demirleri ve yan canta demirleri var.
Sasi numarasi VTMRD11A06E12952

Gorurseniz 0535 556 91 09 nolu telefondan bana haber verirseniz cok sevinirim, Tesekkurler Selcuk Erdogan

Geçmiş olsun bu ara baya motor çalınmaya mı başladı bana mı öyle geliyor yoksa?

çok geçmiş olsun, durumuna çok üzüldüm kii transalp yani bu insanın çocuğu gibi oluyor namerd :(
biran önce bulunması temennim..

Walla bnm de dikkatimi cekti, devamli calinti basliklari artiyor. Nedir bu suc orani allah cezalarini bildigi gibi versin

Üzüldüm...Petrol Sitesini bilirim Nisbetiyede kendini unutturmuş tenha bi muhit diye bilirim...hatta site sakinlerinin haricinde pek uğranılmayan bir girişi var...şu ortaklar jaguardan sonra ışıklara gelmeden sağa inen bir yol hatırlarım...acaba koyduğunuz yerde bir güvenlikci yokmuydu...

Eskiden sitenin guvenlik bariyeri ve kulubesi vardi belediye kaldirdi simdi sadece gece gezen guvenlik gorevlileri ama bir ise yaramiyor. Kimse gormemis duymamis koca sitenin orta yerinden alinip gitmis. 2006 da bence en iyi modeliydi simdi aynisi bulmak imkansiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------

Herekez tesekkurler, daha dikkatli olmak lazim arkadaslar bizim yan sitedede bir motor calinmis kilidi kirip atlayip gidiyorlarmis..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmis olsun.
Bugüne kadar forumda yûzlerce çalinti baslligi açildi.
Ama bunlardan 2-3 tanesi bulunabildi.
Moralinizi bozmak istemem ama polis bu çalinti mevzularinda fazla gayretli çalismiyor anladigim kadariyla.:cyclopsan

Geçmis olsun.
Bugüne kadar forumda yûzlerce çalinti baslligi açildi.
Ama bunlardan 2-3 tanesi bulunabildi.
Moralinizi bozmak istemem ama polis bu çalinti mevzularinda fazla gayretli çalismiyor anladigim kadariyla.:cyclopsan

gayretli ?
hiç çalışmıyor
gidiyorsun motorum calındı diye
yaz plakayı şaşesiyaz isim yaz no bırak biz seni ararız ok by muhabeti yapıyorlar
çok tav oluyorum bunlara
adamların umrunda değil

Kardeşim bir resim filan koysaydın. Belki Denizli den geçer. buralarda çok rastlıyoruz 34 plakalı motosikletlere.

geçmiş olsun kardeş. moral bozmak gibi olmasın ama gerçeği de konuşmak lazım. büyük ihtimal bulunmayacak. alıştır kendini. az buz meblalar değil ödenilen paralar. bir de duygusal bağ da oluyor zamanla. zincir takmıyodum bu ara. gene dellendim bak. bağlıcam gene geceleri. sen gene de bi foto koy denk gelen olan olur mu olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar