Honda Today 1000 Km Servis Masrafi

Arkadaşlar honda today 1000 km oldu , şimdi hondanın servisine götürsem adam ortalama 45 ytl tutar dedi acaba oraya mı götürsem yoksa bostancıda bi motorcuya mı götürsem buralarda götürebileceğim bir yer biliyor musunuz ?

50 cc motor ama servis ücreti gerçekten cok fazla... Neleri değiştirecekmiş ki adamlar o paraya.. :silent:

Bence garanti şartları bakımından servise götürmen daha mantıklı .Kızıltoprak ta Stadın karşısında benim tavsiyem,bildiğim Esengül var

eğer motorun periyodik bakımlarını yetkili servis yerine başka bi yerde yaptırmaya kalkarsan garanti kapsamı dışında kalır motorun haberin olsun.belki başlarda servis ücreti biraz fazla gelebilir ama ya garanti kapsamında olan bi parça bozulursa ve sen başka yerde yaptırdığın bakımlar yüzünden garanti kapsamı dışında kalırsan...
en doğru şey garanti süresi bitene kadar periyodik bakımları serviste yaptırman.garanti süresi bitince nereye istersen yaptırabilirsin.nasıl olsa o vakitten sonra bozulduğunda herşeyi cebinden ödiceksin...

Motorun yağını filan değiştirecekler sonuçta, bence o kadar para vermek mantıksız, ben sanayiye arkadaşıma götürdüm.. Hala garantisi duruyor, bişey oldu mu gidiyorum servise bişey anlamıyolar.. Sen bilirsin tabii, motor aksamı ile ilgili bişey yapmayacaklar, yağına vs sine bakacaklar....

45 Ytl İstanbul şartların'da çok bi para sayılmaz, garanti kapsamından çıkmasın...

bencede servısıne gotur ben servıse goturmeyıp kendım degıstırıyorum yagsını fıltresını falan servıs kabul etmıyor ama yınede sen bılırsın bu garantı meselesı servısten servıse degısıyor sanırım

Piyasada yaptırsan 20- 30 dan aşağı almazlar 20 ytl için değermi garantinin bozulmasına

Hakket yanı Honda kazık onda Yagı degısıp orasına burasına bakıcaklar benım ılk servıs ucretı 30 ytl ıdı sanırsam.

valla servisten servise değişiyor bazen...ben servise yatırdığım paranın belki yarısını ustaya verdim motorun hakkını verdi ama servis verememişti...:cat:

Honda Today için 1.000 km servis ücreti yoktur, yani üctersizdir. Sadece değiştirilen motor yağı ücreti alını. Normal yağ için 10 YTL, tam sentetik yağ isterseniz 25 YTL. 3.000 km servis ücreti yaklaşık 35 YTL (normal yağ ile) 50 YTL (tam sentetik yağ ile).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar