Honda/Suzuki/Yamaha/Kawasaki???

merhaba arkadaşlar.Sizin görüşlerinizede ihtiyacım var.Gerek motor alırken gerekse satış sonrası destek,servis hizmeti ve müşteri memnuniyeti açısından sizce hangi marka tercih edilmeli?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana göre

Serviste Honda hepsini döver.

Kalitede Suzuki hepsini döver.

Yedek parça fiyatlarında benim Hyosung hepsini önüne katar döve döve kovalar:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen zaten başlıkta sıralamayı yapmışsın :)

Super Moderator
Nisan ayı Motor-On dergisinde tam da bu 4 markanın 1000 cc motosikletleriyle ilgili uzun bir test yazısı var. Oradan da yardım alabilirsin sanırım dergiyi bulabilirsen.

alıcağın motorsikletin ismi ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka japon olsun ufak cc veya büyük cc önemli ama iki tekerde japondan sasma derim ama japonların arasından yazdığın iismlerden hangisi dersen ne için kullanacağına bağlı derim ben yarıs için düşünüyorsan ve 1000 cc olarak düşünüyorsan kawasaki derim servis dersen honda derim sağlamlık dersen suzuki derim tek teker dersen (şov için) yamaha derim :) ama en önemlisi japon derim

zx12r' Alıntı:
alıcağın motorsikletin ismi ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka japon olsun ufak cc veya büyük cc önemli ama iki tekerde japondan sasma derim ama japonların arasından yazdığın iismlerden hangisi dersen ne için kullanacağına bağlı derim ben yarıs için düşünüyorsan ve 1000 cc olarak düşünüyorsan kawasaki derim servis dersen honda derim sağlamlık dersen suzuki derim tek teker dersen (şov için) yamaha derim :) ama en önemlisi japon derim

::plus1::
açıklama yapılmış zaten fazla soze gerek yok

Fiyat avantajı,Servis ve yedek parça konularında Honda 1 numara.Tavsiyem Honda dır.

boy

@zx12r
ben yarıs için düşünüyorsan ve 1000 cc olarak düşünüyorsan kawasaki derim
Valla MotoGP olsun, Türkiye şampiyonası olsun pek Kawasaki motor göremiyoruz :)
servis dersen honda derim
Diğer markalara göre çok daha iyi servisi var ancak yeterli değil. Özellikle parça problemi her markada yaşanıyor.
sağlamlık dersen suzuki derim
En çabuk motor bitiren racinglerin Suzuki olduğunu herkes bilir. Özellikle 2.el Suzuki Srad lar hiç tercih edilmezdi. Sağlamlık olarak (özellikle motor ömrü olarak) Honda'yı tek geçerim. MotoGP'de Rossi'nin Yamaha'sı yine problem çıkarttı. Rossi'nin Honda'yı bırakıp Yamaha'ya geçmiş olduğu için pişmanlığı her halinden belli oluyor :)
tek teker dersen (şov için) yamaha derim
En çok tercih edilen şov makinaları Suzuki'lerdir. Bende DVD'ler dolusu video var, şovlarda çoğunlukla Suzuki gördüm. En çok modifiye edilen motor da Suzuki. Özellikle Almanya bu konuda abartmış durumda.
ama en önemlisi japon derim
Bu konuda sana katılıyorum. Bazıları Japonlar teknolojiyi Avrupa'dan çalıyor dese de, Japonlar bu işi biliyor ve hiçbir yerden çaldıklarını sanmıyorum.

441663.jpg

06pistgp1.jpg

dünyadaki satış istatistiklerine göre honda/yamaha/suzuki/kawasaki'dir.. ama honda en yakın rakibi yamaha'nın 2 katından daha öndedir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda----Yamaha---Suzuki....

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Honda - Yamaha - Suzukİ - Kawasakİ - Mondİal :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar