honda shadow vt 750 c5 için sinyal ...

motorumun arka sinyal orjinal fiyatları tanesi 50 milyonun üzerinde o yüzden istanbulda yan sanayi aynısı veya benzeri sinyal arıyorum.nerde bulabileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun...
sakın o kadarlık motora yan sanayi takma yakışmaz felan demeyin.
bizimde bir nedenimiz vardır mutlaka...

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. :king:

:bestmt:

Yazık ya 5 milyona maledilen şey son kullanıcıya 50 milyonun üzerinde ulaşıyor.Sorun nerede toptan ithalat olayı mı eksik anlamadım.Benimde Egzostlara 630 euro demişlerdi. Alt tarafı bir boru üzerine krom kaplanmış enteresan.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Atla gel Sirkeci'ye, benzeyen bişey bulursun kesin. :king:

chopy' Alıntı:
motorumun arka sinyal orjinal fiyatları tanesi 50 milyonun üzerinde o yüzden istanbulda yan sanayi aynısı veya benzeri sinyal arıyorum.nerde bulabileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun...
sakın o kadarlık motora yan sanayi takma yakışmaz felan demeyin.
bizimde bir nedenimiz vardır mutlaka...

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. :king:

:bestmt:
güngörende sancar motorda gördüm arkadasım bir bak istersen de.. sen kocaelindesin nasıl olacak ?kargo + havale ücreti yine aynı fiata gelmezmi?
Tel:0212 610 97 95

Hadi ya, biliyordum da bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Yürüyende bi şey olursa ne olacak???Allah kerim desenize :pale: İyi sürüşler :cat:

corvette' Alıntı:
Hadi ya, biliyordum da bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Yürüyende bi şey olursa ne olacak???Allah kerim desenize :pale: İyi sürüşler :cat:

msja cevap yazacağınız zaman tarihe dikkat edelim..gereksiz msj lar oluşuyor konu gectigi halde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar