Honda Fury Chopper Söylentisi

Honda ‘nın fabrika üretim chopper modeli olduğu spekülasyonları ortada dolaşan Fury modeli ile ilgili İspanyol motosiklet dergisi Solo Moto Treinta fotoğraf yayınladı.

Hans G. Lehmann ‘ın çektiği fotoğraflarda görünen aracın detayları Fury modeli ile ilgili bayilere gönderilen bir videodan alınan ekran görüntüsü ile karşılaştırıldığında benzerlikler görülmekte.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Fotoğrafta aracın yarısının karanlık olması ise forumlarda aracın elektrik motoru ile güçlendirilmiş hibrid bir araç olacağı iddialarınıda beraberinde getirmiş. Fotoğraflardan göründüğü kadarı ile fotoğrafları çekilen araç büyük bir v-twin motora (muhtemelen 1300 ile 2000cc arası) sahip. Kaynaklara göre araç New York ‘ta Uluslararası Motosiklet Fuarında tanıtılabilir, bekleyip göreceğiz.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Depo dehşet duruyor, bide tekerlekleri tel jant olsa :) tadından yenmez herhalde...

on fren dısıkının o kadar buyuk olması benı sasırtmasına ragmen bence gayette yakısmıs...hozuma gıttı sade ama hasın bı motor olmus..

Herşey iyi güzelde V-twin chopper bir motosikletin Hybrid olması bana pekte çekici gelmedi...

jr.

rahatsız gibi mi duruyo yoksa adamın boyu kısa da gidona tesadufen mi yetisiyo. :silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Elint, ben benzetemedim o motorları birbirine.
Hatta sana ve motoaktüle ayıp olmasın diye elimden gelen her türlü benzetmeyi yaptım ama uymadı.:)
İçimde kalmasın, söyleyeyim dedim...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar