Honda cbr600

Herkese selam;
Öncelikle şunu belirtmeliyimki,race tarzı motorlara daha önceden hiç binmedim ama içimde bir tutku var ve ben honda cbr600 modelinden almayı düşünüyorum.
Acaba bu motorları sürmek çokmu zordur,bazı insanlar kiloyla ilgisi olduğunu söylüyor acaba neden?
Birde 600cc bir motor için yaş sınırı varmıdır?

daha once hıc motorsiklet surmedıysen ılk once ben sana mutlka bı enduro onerırıım raceden uzak dur... bana gore ılk once bı xt falan al sonra race tıpı dusun
:cat:

Daha önceden motor sürdüm ama race tarzı sürmedim.Ayrıca bisikleti çok iyi kullanabildiğim için denge konusunda iyiyimdir.Yani yeteneğim var.Sendede her halde cbr600RR var brnim alcağım motor sence iyimi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda_cbr600' Alıntı:
Daha önceden motor sürdüm ama race tarzı sürmedim.Ayrıca bisikleti çok iyi kullanabildiğim için denge konusunda iyiyimdir.Yani yeteneğim var.Sendede her halde cbr600RR var brnim alcağım motor sence iyimi.
bu iş bisiklet kullanmaya benzemiyor yanlızca.benim eşiminde almanyadan bisiklet ehliyeti var am hiç alakası nolmayan şeyler önce küçük cc bir motor yada chooper tarzı olabir ağır bir motorla dene kendini yoksa motordanda soğursun hayattanda

yani motor ağırlaştıkça sürmesi kolaylaşıyormu.Race motorlar hafif olduğundanmı tehlikelidir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
race tipi motorlar hızlı motorlardır.ama chaper taRzı motor daha yavaş ve motoro hakim olması kolay motorlardır.birde bunları kullandıkca tarzın olan motor meydana çıkacaktır.yani önce tarzını belirlemen gerek

lancelot35' Alıntı:
race tipi motorlar hızlı motorlardır.ama chaper taRzı motor daha yavaş ve motoro hakim olması kolay motorlardır.birde bunları kullandıkca tarzın olan motor meydana çıkacaktır.yani önce tarzını belirlemen gerek
Anladım,görüşlerin için saol

dostum bencede once bı kendını dene, bu yaz honda fıreblade e bındım,bılırsın 1000cc ben surmedım ama arkadaydım.o gucu hıssettım .motorum olmasına ragmen verselerde bınmeye cekınırım..
allah korusun yani..

bekle şubata kadar cbr 250 al 40 hp

Dolmabahce' Alıntı:
bekle şubata kadar cbr 250 al 40 hp
arkadaşım kim söyledi sana CBR 250 gelicek diye biz aylardır konuşuyoruz ama gelen giden bişey yok , hem gelicek olsada 250 cc motorunda beygir gücünü 40 hp yapmazlar tahmin ediyorumki.....
benim bildiğim CBF 500 ABS gelicek onunda fiyatı 10.000-11.000 ytl civarı olucakmış....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar