honda cbr 125 r 2007 video yeni kasa

evet arkadaşlar buyrun inceleyin yeni honda cbr 125 r 2007 almanyada var

izleyin [YT]e_KFcvLMa6E[/YT]
[YT]AK3ZUNVG7Go[/YT]

[YT]dwyNoQ89OHQ[/YT]

yanlış bişey yazdıysam özür:rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorda ne kasa var nede tork neden bu kadar para verırler anlamam bunu alacagına aprilia veya gilera alırsın en azından kasası 600 luklerle eşdeğer

cok harika görünüyor siyahı ayrı bi havaya girmiş ama gece farları tek tekmi yanıyorya ikisi birden aynı anda yanmıyormu yani yoksa benmi yanlış gördüm acaba . videoda ?

zevk meselesi yani milletin zevkine ne sen karışa bilirsin ne ben nede başka birisi

cok harika görünüyor siyahı ayrı bi havaya girmiş ama gece farları tek tekmi yanıyorya ikisi birden aynı anda yanmıyormu yani yoksa benmi yanlış gördüm acaba . videoda ?

vardır büyük ihtimalle:silent:

Son düzenleme:
Güzel paylaşım eline sağlık;ama bizim buraya gelmicekmiş:farao:

en güzel bişey bu :rendeer:

burda marka kıyaslaması yapılmıyor yada fiyat herneyse işte honda cbr 125 ten bahsediliyor ona bakarsan dediğin markalardan daha iyi marka var fiyat olarakta kıyaslama konusu değil yani burası

Süper Moderatör (BBRR)
Aprilia yada gilera'nın yarı fiyatına satılıyor olması yüzünden olabilir mi?

Avrupada millet biniyo oysa türkiyede stoklar tüketilemediği için 2007 yok ...adam gibi motor isteyene 2, el 5000 km altı hyo 250 gtr tavsiye ederim 6000 ytl civarı ..olabilirmi ??:) bence olur..:bounce:

Hyo yu karıştırırsan olur tabi... :) 2. el temiz bir hyo 6000 ytl. civarında... 2. el temiz cbr de 3500 ytl. civarında... yine tartışılır aslında... :) :p

bbrr harika bi karsılaştırma yani biri iklinci el biri sıfır ne güzel ya

hahaha yaw bence honda neden çünkü hayat onda ama birde sözlerinde dursalar ah ah honda yaktın beni alacaktım geçen hafta elerinde kalmamış dediler gelecek cuma gelir dediler bugün gene sordum haftaya perşembe kesin gelir dediler yaw nedir ben bu hondadan çektim :( umarım haftaya gelir gelmezse vaz geçecem yaw yaz bitti nerdeyse honda marka olarak iyi olabilir ama müşteri hizmeti hiç hoşuma getmiyor bu sorun sadece türkiyede mi var acaba tüm ülkelerde mi merak ediyom :(

çok harika bi gorunumu var yaa super otesi ben bu motora aşıgım yaa deiştirsemde bigun motorumu cbr 125 gorunce ıcım cızlar...buna eminim

Arkadaslar o far olayı derbı de falanda ogle uzunları yakınca 2 sı bırden yanıyor kısalarda tekı yanıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar