Honda Cbr 125& Cbf 250 Cup

Antreman ve sıralama turları yarın ve cumartesi atılıyor.... Pazar günü de yarış ve ödül törenleri var....
Boy , Nemrut , Tronic ve yarışan bütün arkadaşlara başarılar

helal olsun, umarım iyi dereceler elde edersin. o ne şansmış öyle yaa :) motorun hakkını ver olur mu.. :)

Arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi salı günleri izmir yarış pistinde cbf 250 cup ın eğitimleri vardı.Şunu söyleyebilirim ki pist ortamı gerçekten çok farklıymış.Ben henüz bugün 5000km yi deviren bir motorcu olarak geçen seneden deneyimli arkadaşların yanında gerçekten çok zorluk çektim.

Bir kere yarışta gözü kara olmak ilk şart yoksa en ufacık tedirginlikte geçiveriyorlar sizi :p Hayatımda ilk defa 125 cc üzeri bir motoru bu eğitimlerde kullandım. Cbf 250 gerçekten fena bir makina değilmiş ya da bana öyle geldi.125 e göre akselerasyon baya farklı.Son viteste bile devir bir hayli hızlı yükseliyor.Yarışlarda sonuncu olacağım eğitimlerde ortaya çıksa da sayın hocamız Ercan Dinamit gelişimimin iyi olduğunu söyledi.Ben de zaten kendimle yarışıyorum 600cc ye geçmeden önce yeterince deneyim kazanmak için. :)

Nemrut senin derecelerin nasıldı pistte?

kendini geliştirmek açısından çok iyi bir egitim olacak başarılar diliyorum

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu arada motorun üzerine MT'nin stickerını almaktan gurur duyarım sayın Erhan bey :cherry:

Pazar günü piste sizleri destekleyeme geleceğiz. Stickerda getireceğim.
Şimdiden başarılar.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
başarılar :rendeer:

suzukinin de böyle ya da buna benzer bir organizasyonu olacakmış bilen var mı? 1000 euroya ileri sürüş eğitimi verilcekmiş galiba daha sonra iyi olanları yarışmak için yurt dışına filan gönderceklermiş

edit: şimdi öğrendim merak edenlere söyliyeyim. suzuki cornerspeed işbirliği ile nisan ayının 3. haftası istanbul park pistinde "profesyonel yarış sürücülüğü kursu" vericekmiş. 1000 euro veriyorsunuz onlar motor, tulum vs. temin ediyorlar. sadece kaskınızı ve eldiveninizi alıp gidiyorsunuz.

cornarspeed istanbul parktaki "fahiş" kiralama ücretleri yüzünden bu organizasyonunu askıya aldı.ilgilenenlere duyurulur...

cbf250 cupda yarışan arkadaşımıza da başarılar dilerim... :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Antreman ve sıralama turları yarın ve cumartesi atılıyor.... Pazar günü de yarış ve ödül törenleri var....
Boy , Nemrut , Tronic ve yarışan bütün arkadaşlara başarılar

evet arkadaslar herkese basarılar unutmayın kazanamasanızda cok güzel bir gün ve tecrübe yasayacagınıza eminim.çok sanslısınız.o günü güzel geçirin.tekrar basarılar:cat:

kardeşimize başarılar diliyorum
bizi en iyi şekilde temsil et la orda:cherry:

tronic ne oldu yarışlar sonuç nedir? ismini bilmediğim için yanına gelemedim orada...

sondan bir :p

Geçen sene yarışanlar çok deneyimli.izmirdeki eğitimlerde zaten belli oluyordu.Ama kendi açımdan mutluyum döndüğüm süreyi ve sıralamada başlarda olan arkadaşlarla olan süre farkını azalttım.Bir de gözü kara olmak lazım ben öyle değilim maalesef :) Yarış pek bana göre değil :p

Geçen sene yarışanlar çok deneyimli.izmirdeki eğitimlerde zaten belli oluyordu.Ama kendi açımdan mutluyum döndüğüm süreyi ve sıralamada başlarda olan arkadaşlarla olan süre farkını azalttım.Bir de gözü kara olmak lazım ben öyle değilim maalesef :) Yarış pek bana göre değil :p

bir dahakine dostum insallah ama sebebi kesin alabalık yememiş ve abantta yoresel tatlı yemeden yarisa gittin ondan oldu sanirim :queen:

en kısa zamanda gorusmek dilegi ile

Ilk 5 zaten çok deneyimli olduğu için onlar koparttı , 6. da motor tecrübesi çok iyi olan bir arkadaşımdır... bu işlerde biraz tecrübe gerek. bence sen de pistte yarıştıkça bu tecrübeyi edineceksin... birdahaki yarışa buluşalım padokta :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar