Honda CBF 250 Serisi Artık Türkiyeye Gelmeyebilir...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
125 le başlangıç yapanlar tam manasıyla kavrarsa 500 e geçebilir.....illa 250 olacak diye kanun yok ki?...

125 le başlangıç yapanlar tam manasıyla kavrarsa 500 e geçebilir.....illa 250 olacak diye kanun yok ki?...

aslında 400 lük diye bir kavram var....nedense tercih edilmiyor...ne hızlı ne değil işte...olması gerekende bu...125...400...600...

yada 125 i direkt iptal edicen üretim yasaklıycan...250...500...600 vs diye...yani bi standartı olsa Caponların...

250cc nin bi de yakıt avantajı var fakat 4 silindir 250cc olsa zaten o avantajı kalmaz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
aslında 400 lük diye bir kavram var....nedense tercih edilmiyor...ne hızlı ne değil işte...olması gerekende bu...125...400...600...

yada 125 i direkt iptal edicen üretim yasaklıycan...250...500...600 vs diye...yani bi standartı olsa Caponların...

Bizim gibi eskiler 125 e abdurrahman çelebi derlerdi..Nerde 125 lik?.....:pr::pr:

Bizlerin yaşında olanlar mobilete harley gözüyle bakardı.....Biz 50 likle başladık...100 lük derken bir mz sevdası....Şimdi 500 lük...

İstesekte başlayamazdık zaten 500 lükle...O kadar para nerde?....Para olsa motor nerde?...

Şimdiki gençlik çok şanslı....Kıymetini de bilmiyorlar ki?....

7 maaşla er-5 alabilirim ben...O zaman 11 maaşımla mobileti zor almıştım.....:pr:

böyle birşeyin olacağını açıkçası hiç zannetmiyorum,ayrıca kulağımızada böyle bir haber gelmedi..
açıkçası çok mantıksız geldi,honda o motoru getirmesin bu motoru getirmesin vs vs eee ne satacak bu adamlar peki tr'de?
cbf serisi en çok satılan ve en sorunsuz motorların başında geliyor..
heleki yamaha 9500ytlye motor çıkardıktan sonra mı honda bu motoru getimeyecekmiş?? walla hiç mantıklı gelmiyor bana..tamda en çok satılacak zaman dilimleri yeni başlamışken..

mete_han honda reklamı yapıyor olabilir mi?
bu kadar çinli düşmanlığı yapıyor insanları çin mallarından soğutuyor?
aklıma komisyon olayı geliyor :p:queen::queen:

ula kuyuya taş atmadım...Arayın Sorun...Gökhan Konşuk...:p

bencede ybr gelmişken bu fiyatla bence geri çekmeleri saçma olur,tercih meselesi cbf 250 mi ybr mi direk 250:) 500 luk neden alınmıyor:( benzini var ,bakımı var malum cc buyudukçe fıyat artıyor

Yarmagül;687970' Alıntı:
SYRIANA :
getirmeyebilir dedi honda
SYRIANA :
olm hem ben vardım orda duydum hem sen...şimdide kıvırıyon...ayıp bea...sanki senin motora bişey diyen var ha...sanki 2.el satışlarını etkiliyecez i*nesin olm sen...aha burda yazıyom....

yahu sen ne yarmagül bi adamsın...dün erken yatmıştım göremedim...nevi kıvırıcam olm olay kesin değilki...bide topiği açarken tlf.açıp bana soruyoo gün adam ne dediydi diye...sorduğu halde bende üstüne basa basa kesin bişey demedi adam dememe rağmen topik açıyo sonrada bana kıvırıyon diyo...olm gelir koca göbeğini balon gibi söndürürüm heee akıllı olll...:queen:
lafınıda aynen iade ediyorum...yakıştıramadım sana...:cyclopsan

Bizim gibi eskiler 125 e abdurrahman çelebi derlerdi..Nerde 125 lik?.....:pr::pr:

Bizlerin yaşında olanlar mobilete harley gözüyle bakardı.....Biz 50 likle başladık...100 lük derken bir mz sevdası....Şimdi 500 lük...

İstesekte başlayamazdık zaten 500 lükle...O kadar para nerde?....Para olsa motor nerde?...

7 maaşla er-5 alabilirim ben...O zaman 11 maaşımla mobileti zor almıştım.....:pr:
Abi gençligün neresi şanslı ya maaş nerde :silent::silent:
Hangi maaş :silent:
İstihtam sıkıntısı var.
Şanslı olunan tek noktada alım gücünün yükselmesi hatırlıyorumda 97 98 de mobyletimzi 750 milyona mı ne almıştık:cyclopsan:cyclopsan

kanka milletde para yok...zen zenginsin...neden...gamın kederin yok...kazandığın sana kalıyor...zamanında para kazanmışın...fantastik olarak çalışıyon...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar