125 le başlangıç yapanlar tam manasıyla kavrarsa 500 e geçebilir.....illa 250 olacak diye kanun yok ki?...
aslında 400 lük diye bir kavram var....nedense tercih edilmiyor...ne hızlı ne değil işte...olması gerekende bu...125...400...600...
yada 125 i direkt iptal edicen üretim yasaklıycan...250...500...600 vs diye...yani bi standartı olsa Caponların...
ula kuyuya taş atmadım...Arayın Sorun...Gökhan Konşuk...![]()
Yarmagül;687970' Alıntı:SYRIANA :
getirmeyebilir dedi honda
SYRIANA :
olm hem ben vardım orda duydum hem sen...şimdide kıvırıyon...ayıp bea...sanki senin motora bişey diyen var ha...sanki 2.el satışlarını etkiliyecez i*nesin olm sen...aha burda yazıyom....
Abi gençligün neresi şanslı ya maaş nerde :silent::silent:Bizim gibi eskiler 125 e abdurrahman çelebi derlerdi..Nerde 125 lik?.....r:
r:
Bizlerin yaşında olanlar mobilete harley gözüyle bakardı.....Biz 50 likle başladık...100 lük derken bir mz sevdası....Şimdi 500 lük...
İstesekte başlayamazdık zaten 500 lükle...O kadar para nerde?....Para olsa motor nerde?...
Şimdiki gençlik çok şanslı....Kıymetini de bilmiyorlar ki?....
7 maaşla er-5 alabilirim ben...O zaman 11 maaşımla mobileti zor almıştım.....r:
Bizim gibi eskiler 125 e abdurrahman çelebi derlerdi..Nerde 125 lik?.....r:
r:
Bizlerin yaşında olanlar mobilete harley gözüyle bakardı.....Biz 50 likle başladık...100 lük derken bir mz sevdası....Şimdi 500 lük...
İstesekte başlayamazdık zaten 500 lükle...O kadar para nerde?....Para olsa motor nerde?...
Şimdiki gençlik çok şanslı....Kıymetini de bilmiyorlar ki?....
7 maaşla er-5 alabilirim ben...O zaman 11 maaşımla mobileti zor almıştım.....r: