Hond Motosiklet ve Tüm Modelleri

Trakyalı' Alıntı:
Herkeze selamlar abe bende aldım honda ama bu yazıyı okuyuncak gittim
baktim beninkinde hond yaziy ben simdiye kadar a harfi duşmusta ondan
hund yaziy zannederdim epiyde para verdim şimdik ben kazikmi yedim.

Abe sen nabtın beya bence bi hondanın sitesine girip modelini kontrol et.

Ahaha ben de Honda yerine kaza ile Hond yazdılar sandım ama siteye girince başka dumurla karşılaştım:
"Siteye Girimek için Tıklayınız."

Honda'dan bir harf eksiltmiş "girmek" kelimesine bir harf eklemiş kardeşlerimiz ;)
Ordan alıp buraya koymuşlar yani. Ziyan etmemişler.

Moderatör (forrap)
Yaw Honda ile çinli bi markayı ayırt edememek garip:silent: Hiç bişey bilmesen bile bi tanıdık veya bi araştırma yapar insan o da olmadı hiç mi muhabbeti geçmedi ya çin malı olduğunun?Bu adamlarda bunu hedefliyor zaten insanları kandırarak satış yapmayı...Ama manavdan elma almaya gidilir gibi de motor alınmaya gidilmez ki...Babamı bana motor almaya gönderdim honda al diye yolladım o bunu aldı:silent: Ne bileyim bana garip geldi.İnsanın inanası gelmiyor vallaha.

Arkadaşlar şunun bi sitesine girin yaw, büyük bulanık resim çok faça bi motortahminen japon, ürünler bildiğimiz çin, ha bide hond yazısıda fotoshop ta konmuş bilginize. www.avcarmotors.com

vay dengesizler....:cyclopsan Halkım dikkat et ...bu yazılara... sen nasıl anlamak istiyorsan öyle okuma, nasıl yazıyorsa öyle oku...Sonra yazık olur sana..:salut:

valla aklı olan almaz derim mondial neysede asya hiç mi hiç iyi değil.. Hond da bir zaman tutulur ama sonrası iyi değil bence:cyclopsan ..

ben en son OSMANLI diye bi marka gorunce artık yuh demistim ama HOND daha bi yaratıcı??? olmus...ha bide yamoto var ayrıca

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sitesindeki sağ üst köşedeki dil seçeneği: Türkish English

:queen: Şaka gibi:queen:
Bu marka çakallığının en eski örneği benim bildiği ADADAS'dır. Bir çok kişi adidas diye ADADAS ürünlerini kullanırdı. Hond muhabbeti gibi aynı
Çekik gözlü dostlarımız da az çakal değil.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Trakyalı' Alıntı:
Abe gittim muturcuye dedim bu hunda dildir bunun markesi hond dedim
adam yok abi onun a harfleri düşmüş dedi ve oradan iki a harfi aldi yapiştirdi
şimdi benim motur honda uldi ama honda servise sordum bu motur honda dil hond marka dedi.
::baaas:: ::sas:: ::eek:hmy:: :santa:

ya gazete kuruyemişçisi,kasabı,bakkalı v.s.'si hemen bayi oluyorlarmış.tabi sonrası malum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar