- Konu Yazar
Bu gun menemenden manisaya gideyim dedim, menemende hoca nickli ünal abiye telefon actım tanışmak için iyiki açmışım onunla beraber yeni foça eski foça yaptık vede viraja yanlış girdiğimi far ettim .
Bu arada kahve ve ayran için ayrıca teşekkürler, fotograf çekilmeyimi sevmiyor yoksa benim gibi tiplerin fazlalaşacagındanmı korkuyor anlamadım ama pek fotograf çekilme taraftarı degil
işte fotolar
bir gun evvel oglanı turlattırdık
Hocanın tenere maaşallahı var yani kle yanında ufacık kaldı
benim kle arkadan bakıyor ileride tenere olurmuyum diye 8)
tenere 27 lt benzin alıyormuş kle ise 12lt aradaki farkı bu foto anlatıyor
dibek kahvesi meşhurmuş bu koyun ama hakikatten guzeldi ben gecen sefer bu kahveyi gormedim ama inanaın kor gorurmuş koyun isminini yine unuttum
bir suru insan vardı kahvehane full kadını erkeği derken ayagımızmı ugurlu acaba yoksa hep burası boylemidir demeden edemedim
balık çiftliğinin oldugu koy amator alıkçılara rastgele dedik tepelerinden
bu fotografı çektiğim koyun karşısında adada resteuran varmış ve tekne ile gidiliyormuş 8O çok ilginç geldi
acı kahvden sonra brde ayranını içtik hocanın vedalaştık bir dahakine beraber turlamak dileğiyle ir acı kahve= 40 yıl
1 yayık ayran= ? varmı bilen
Bu arada kahve ve ayran için ayrıca teşekkürler, fotograf çekilmeyimi sevmiyor yoksa benim gibi tiplerin fazlalaşacagındanmı korkuyor anlamadım ama pek fotograf çekilme taraftarı degil
işte fotolar
bir gun evvel oglanı turlattırdık
Hocanın tenere maaşallahı var yani kle yanında ufacık kaldı
benim kle arkadan bakıyor ileride tenere olurmuyum diye 8)
tenere 27 lt benzin alıyormuş kle ise 12lt aradaki farkı bu foto anlatıyor
dibek kahvesi meşhurmuş bu koyun ama hakikatten guzeldi ben gecen sefer bu kahveyi gormedim ama inanaın kor gorurmuş koyun isminini yine unuttum
bir suru insan vardı kahvehane full kadını erkeği derken ayagımızmı ugurlu acaba yoksa hep burası boylemidir demeden edemedim
balık çiftliğinin oldugu koy amator alıkçılara rastgele dedik tepelerinden
bu fotografı çektiğim koyun karşısında adada resteuran varmış ve tekne ile gidiliyormuş 8O çok ilginç geldi
acı kahvden sonra brde ayranını içtik hocanın vedalaştık bir dahakine beraber turlamak dileğiyle ir acı kahve= 40 yıl
1 yayık ayran= ? varmı bilen