Hocadan Feyz Aldım 01.02.09

Bu gun menemenden manisaya gideyim dedim, menemende hoca nickli ünal abiye telefon actım tanışmak için iyiki açmışım onunla beraber yeni foça eski foça yaptık vede viraja yanlış girdiğimi far ettim .
Bu arada kahve ve ayran için ayrıca teşekkürler, fotograf çekilmeyimi sevmiyor yoksa benim gibi tiplerin fazlalaşacagındanmı korkuyor anlamadım ama pek fotograf çekilme taraftarı degil
işte fotolar
bir gun evvel oglanı turlattırdık
sdc11681um3.jpg

sdc11682cl9.jpg

sdc11683oa7.jpg

Hocanın tenere maaşallahı var yani kle yanında ufacık kaldı :D
sdc11688dr1.jpg

sdc11689jh1.jpg

benim kle arkadan bakıyor ileride tenere olurmuyum diye 8)
sdc11690xc8.jpg

sdc11691fe8.jpg

sdc11692yr2.jpg

tenere 27 lt benzin alıyormuş kle ise 12lt aradaki farkı bu foto anlatıyor
sdc11693ip2.jpg

sdc11694fm9.jpg

dibek kahvesi meşhurmuş bu koyun ama hakikatten guzeldi ben gecen sefer bu kahveyi gormedim ama inanaın kor gorurmuş koyun isminini yine unuttum :oops:
sdc11696az7.jpg

sdc11697fb6.jpg

sdc11698nz6.jpg

bir suru insan vardı kahvehane full kadını erkeği derken ayagımızmı ugurlu acaba yoksa hep burası boylemidir demeden edemedim
sdc11699zu3.jpg

balık çiftliğinin oldugu koy amator alıkçılara rastgele dedik tepelerinden
sdc11700pe3.jpg

sdc11702ua5.jpg

bu fotografı çektiğim koyun karşısında adada resteuran varmış ve tekne ile gidiliyormuş 8O çok ilginç geldi
sdc11703cx6.jpg

sdc11704hw9.jpg

sdc11705rl6.jpg

sdc11706yt2.jpg

acı kahvden sonra brde ayranını içtik hocanın vedalaştık bir dahakine beraber turlamak dileğiyle ir acı kahve= 40 yıl
1 yayık ayran= ? varmı bilen :D

Güzel bir gezi olmuş fotolar az ve öz motorlarda çok güzel ben görüntü olarak kle 500'ü beğendim performanslarını bilmem:)

elinize,motorunuza,yüreğinize sağlık hafta sonunu iyi değerlendirmişsiniz :cat:

viraja yanlış girdiğimi fark ettim demişsin. yanlışını hoca ile gezerkenmi fark ettin. açarmısın. ne mutlu serbestçe hareket edenlere

viraja yanlış girdiğimi fark ettim demişsin. yanlışını hoca ile gezerkenmi fark ettin. açarmısın. ne mutlu serbestçe hareket edenlere

İlk evvela çok teşekkür ederim arkadaşlar baktım viraja hocadan çok çok yavaş giriyorum sonra hocaya dikkatli baktım nasıl yatıryor sonra kendimin reflekslerine dikkat ettim çok farklıydı demekki bende hata var dedim ve hoca gibi viraja girmeye başladım sonuç harika :mrgreen:

elinize,motorunuza,yüreğinize sağlık hafta sonunu iyi değerlendirmişsiniz :cat:

aslında sizinle turlarmıyım derken ortamı tanımadıgımdan belki hoş olmaz dedim yine free takılayım dedim gecerkende hocaya ugrayayaım dedim oda gel yol yapalım deyince bingo oldu
fotoların az olma sebebi ünal hocanın işi çıktı eski foçadan sadece şöyle bir geçtik yani pek durmadık haftaya nasip olursa seferi hisara arkadaşın yanına gidecegim orada bol bol foto çekerim

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar 3 gundur hastalıktan kafamı kaldıramıyorum çevremdeki insanların hepsi motordan oldu diyip duryorlar sanki o montu bostanlı pazarından aldık bırakın bu hafta seferihisarada gidemeyecegim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel sade bir gezi olmuş,eski tenere ve africa twin benim favorim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar