Hippi Kaplaması! :)

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim. Dün ki fotoğrafları pek beğenmedim az önce yenilerini çektim daha sağlıklı görünmeleri için buyrunuz;

uunj4.jpg

uunjw.jpg

uunk6.jpg

uunkh.jpg

uunkp.jpg

uunl6.jpg

Canlı canlı inanın süper duruyor kanka bu arada harbiden çantayıda kaplasan daha süper olacak

Sen beğendikten sonra insanları kafana takma bencede çok güzel olmuş
Çantayıda kaplamalısın yapıştırmalardaki açık mavi ile sarı karışık iyi gider gibi duruyor

Bence gayet güzel olmuş :thumleft: nerede yaptırdınız ve size ne kadara maloldu ?

Tekrardan teşekkür ederim.
İşçilik dahil 100 liraya mâl oldu.
Aydında ERDO Reklam'da yaptırdım.
Adonis koltuk fikrin nedir dostum? Koltuk kaplanmaz, ne gibi bir işlem yapabilirim, önerilerini bekliyorum.

istanbul şirinevlerde motosay deri var koltuğu orda istediğin şekilde suni deriden kaplatabilirsin yılmaz abi gördüğünde sana güzel fikirler verecektir benim aklımda sarı tonlarında üstüne mavi yeşil damalı bi koltuk var .

İstanbul'da değilim fakat buralarda dediğiniz şekilde araştırma yapacağım. Burda bulamazsam bana orayla aracılık yapabileceğinizi umuyorum, teşekkürler :)

süper olmuş. Elinize sağlık. Keşke grenajları sökerek yapsaydınız. Ama fotoğraflarda kusur yok gibi duruyor. Siz bakmayın orjinali güzelmiş diyenlere. O orjinallerden 5 bin tane var sokaklarda. Sizinkinden bir tane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar