Hilal konutları çevresinde tavuk besleyen vatandaşa sesleniyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Küçükken bizim mahallede vardı cin horozu derler ufacık,o da millete saldırırdı bu gördüğüm 2. kanatlı saldırgan :mrgreen:

yok abi bizim horoz bildigin normal horozdu yemin ederim damdan tüyler yan komsunun avluya hovardalıga giderdi :D :D :D az mı topladım rahmetliyi onun bunun kümesinden :D :D :D

nerde 7 lira bizin burda sırf kanat 16 karışık 12 lira :)

Ben toptan alıyorum işyerine :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

yok abi bizim horoz bildigin normal horozdu yemin ederim damdan tüyler yan komsunun avluya hovardalıga giderdi :D :D :D az mı topladım rahmetliyi onun bunun kümesinden :D :D :D

Horoz horoz değil bildiğin kazanovaymış asdasdadadasdadadASas :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi birde bu tavuklar gurg ' a yattıkları zaman bi dengesiz oluyorlar ezmeyin günah olur yazık hayvana onlar bize Allahın emaneti.

tavuk ve horozlar beterdir biz motorlar köylere gittiğimizde köpekler kafasını çevirmeye tennezzül etmezler ama illa ki bikaç tavuk yada horoz saldırısına uğrarız :)

Geneli müslüman olan insanların bu konuya yaklaşımı insanı açıdan biraz ironik oluyor.Aslında hiç olmuyor cuk oturuyor da neyse.Kangal sahibiyken her öğününe dikkat edip onunla gurur duyan adamdan tavuk inek gibi hayvanları keserkende aynı özeni bekliyorsun ama gelmez.Et yerken ağzında ki misketleri emerek tek form haline getirmeye çalışıyormuşçasına çabalayan bu adamdan çıkan sese bakarak, toplum ve dünya görüşü ile ilintili nasıl bir sorumluluk, duyarlılık bekleyebilirsin ki ?Bahsi geçen bir canlı.Senden benden biyolojik materyal ve yaşam döngüsü olarak hiç bir farkı olmayan bir canlı.Her ne kadar gayriciddi bir şekilde konuşup eğleniyormuş gibi görünüyor olsanız da bunun çok çirkin olduğunu bilin.

meat02.jpg

Geneli müslüman olan insanların bu konuya yaklaşımı insanı açıdan biraz ironik oluyor.Aslında hiç olmuyor cuk oturuyor da neyse.Kangal sahibiyken her öğününe dikkat edip onunla gurur duyan adamdan tavuk inek gibi hayvanları keserkende aynı özeni bekliyorsun ama gelmez.Et yerken ağzında ki misketleri emerek tek form haline getirmeye çalışıyormuşçasına çabalayan bu adamdan çıkan sese bakarak, toplum ve dünya görüşü ile ilintili nasıl bir sorumluluk, duyarlılık bekleyebilirsin ki ?Bahsi geçen bir canlı.Senden benden biyolojik materyal ve yaşam döngüsü olarak hiç bir farkı olmayan bir canlı.Her ne kadar gayriciddi bir şekilde konuşup eğleniyormuş gibi görünüyor olsanız da bunun çok çirkin olduğunu bilin.

http://www.toxel.com/wp-content/uploads/2010/08/meat02.jpg

Oha adam greenpeace beyley dağılın :queen:

şaka bi yana biz kimseye zarar vermeyiz birader (canlıya da cansıza da) Verenleri arıyor ama bulamıyorsan şunu izle,her gün gittiğin yerlerin başında geliyor.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Eşimin görevi münasebetiyle bir aralar köyde lojmanda kalıyorduk. Köy yaşamına ayak uydurup tavuk, keklik, tavşan vs edinmiştik. Ancak horozumla tavşanım arasında husumet vardı. Sürekli kavga ederlerdi.
Aslında tavşan oyun olarak yapıyordu ama horoz şakadan anlamadığı için ciddiydi.
http://www.youtube.com/watch?v=qnlgkXqHSNU

Son düzenleme:
durum cok fena buna bısey olsa yenısını 20 bın bandında satarlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar