Hibrid Kawasaki ZX-10R

Amerikan Derby City Customs ‘ın sahipleri Jason ve Jeremy Cantwell, Kawasaki ZX-10R aracını benzin ve hidrojen ile çalışacak şekilde hazırladılar.

Cantwelller 2008 model ZX-10R ‘ın halen 170bg güce sahip olduğunu açıklarken hidrojen hibrid eklentisinin teknik detaylarının henüz tamamlanmadığını belirttiler. DCC Kawasaki ZX-10R, el yapımı karbonfiber giydirmeye, Carrozzeria ‘dan hafif alaşım jantlara, Digital EFX ‘ten alınma özel stickerlara sahip. Araç Las Vegas ‘ta yapılan SEMA fuarında ilk defa tanıtıldı.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

knnkaw1pv1wy2.jpg

knnkaw2rw2vj3.jpg

knnkaw4ri1qj7.jpg

Moto Aktüel
online motosiklet bilgi kaynağı

ilginç bşi durun hele bi geleneksel bi soru sorayım hemen :p

Tr'ye ne zaman gelir acaba:queen:

bu araç hidrojenle çalıştığına göre su yakacak eyvah şimdide sulara zam gelir:cyclopsan

hızla tükenen petrol rezervlerine iyi bir alternatif........

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi kawasaki mi bu:p

Evet ne zamandır beklediğim haber... Ama benim bilidğim Hybrid (hibrit) ÇAlışma prensinin hidrojenle alakası olmadı. Hibrid motor hareket enerjisini elektirk enerjisine çevirip onu depoluyor ve gerekli olan anlarda bilhassa şehir içi trafiğinde düşük hızlarda bu elektirik enerjisiyle hareket ediyor.

Yani hibrid'in hidrojenle ne alakası var !

Evet ne zamandır beklediğim haber... Ama benim bilidğim Hybrid (hibrit) ÇAlışma prensinin hidrojenle alakası olmadı. Hibrid motor hareket enerjisini elektirk enerjisine çevirip onu depoluyor ve gerekli olan anlarda bilhassa şehir içi trafiğinde düşük hızlarda bu elektirik enerjisiyle hareket ediyor.

Yani hibrid'in hidrojenle ne alakası var !

Hibridler birden farklı güç ünitesiyle çalışabilen araçlardır. biri genelde benzin olur.Diğeride elektrik, hidrojen vs olabilir.

Son düzenleme:
benim bildiğim hibrid elektrikle çalışan motorlara denir benmi yanlış biliyorum yoksa bu başlıkmı yanlış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakalım daha neler çıkacak:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar