herkeze selammmm

siteye yeni üye oldum bende sizler gibi motosikleti çok seviyorum.ama henüz bi motorum yok.benide aranıza kabul edermisiniz:silent:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

ozturk_sertac' Alıntı:
Hoş geldin... En kısa zamanda motor alman dileğiyle

teşekür ederim ama hiiç kullanmadım.ilk olarak ehliyetr almam lazım galiba dimi:silent:

Ehliyet tabiiki alacaksın. Profesyonel bir eğitim almanda da fayda var. Sonrasında kendi motorunu aldığında sağlıklı bir şekilde kullanman en önemlisi.

Ve tabi bir dilek daha. Umarım benim gibi olmazsın ve aktivitelerede katılabilirsin...:pale:

bişey sorcam ilk olarak hangi motosikleti kullandınız.bana scooter tavsiye ediyolar vitesli kullanmak zormuş doğrumu????

Sen bence eğitim ve ehliyet sürecini bir başlat, forumdanda yeni başlayanlar için olan konuları incele oralardanda bir fikir edinirsin. Ehliyetini aldığın ve motosikletini almaya karar verdiğin gün seçimini zaten yapmış olursun bence. Ben belki kötü bir örneğimdir onun için tavsiye vermeyeceğim. Benim ilk motorum BMW F 650...

Aramıza hoşgeldin :rendeer:
İnşallah motoru olmayan herkes, bir gün istedği motora kavuşur::sorcerer

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...:rendeer: Umarım istediğin gibi bi motosiklete biran önce kavuşursun...:cat: Neredensin acaba?

forrap' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin...:rendeer: Umarım istediğin gibi bi motosiklete biran önce kavuşursun...:cat: Neredensin acaba?

teşekkür ederim.ben istanbuldanım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar