herkeze selam

merhabalar ben ferhat coşkun artık bende ankara mt üyesi oldum siftahımı ve ilk toplantımızıda yaptık keyf fasılda mt den bir çok arkadaş edindim gerçi beni keyf fasıl toplantısına götüren ve buraya üye yapan chopper-delisi (mustafa) abimede sevgiler ve saygılarımı sunarım, her ne kadar motorum çhanchinchon olsada benimde bir motorum var ve bende motorsiklet sevdalısıyım tabii yine bu sevdayıda mustafa abime borçluyum umarım benide aranızda kabul buyurursunuz. :)

Hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz motorunuzun çançinçon olması önemli değil herkesin ortak noktası motor sevdası ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar ben ferhat coşkun artık bende ankara mt üyesi oldum siftahımı ve ilk toplantımızıda yaptık keyf fasılda mt den bir çok arkadaş edindim gerçi beni keyf fasıl toplantısına götüren ve buraya üye yapan chopper-delisi (mustafa) abimede sevgiler ve saygılarımı sunarım, her ne kadar motorum çhanchinchon olsada benimde bir motorum var ve bende motorsiklet sevdalısıyım tabii yine bu sevdayıda mustafa abime borçluyum umarım benide aranızda kabul buyurursunuz. :)

aramıza hoşgeldin ferhat kardeşim seninde içinde var motor sevdası ben bişi aşılamadım valla sadece içindekini dışa vurmanı sağladım

tekrar hoş geldin :)

Hoşgeldin arkadaşım kalıcı ve katılımcı olursun umarım :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldiniz :rendeer: Balık partisinde yoktum ama başka partilerde görüşmek ümidi ile iyi sürüşler :cat:

Tanışmak için "Ben feress." derseniz ben anlarım, birbirimizin isimlerini kolay kolay öğrenemiyoruz da :cherry:

hoşgeldin chopperci çankçinçonkcu senin ruhun yeter altındaki makine en iyilerinden dir çinlilerin arasında katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
adaşım hoşgeldin umarım burada kalıcı olursun....

hoşgeldin arkadaşım :) akşam senin sigaraları tükettik kusura bakma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar