Herkese slmlar

Arkadaşlar aslında biraz ilgiden biraz aracımın pars sorunu yüzünden motor siklet almaya karar verdim. fakat konuya çok yabancı olduğum için sizlere sormak isteğim sorular var.

öncelikle başlangıç olarak scooter mi yoksa vitesli motor mu alsam tam olarak karar veremedim...
ikinci sorunum ise bahçe içinde devlet lojmanlarında oturuyorum herhangi bir garajım vs yok motoru dışarda bırakmanın herhangi bir zararı olur mu? (bandırmada oturuyorum burasıaşırı rüzgarlı ve yağmurlu)

saygılar..

motor işini pek bilmiyorum araba gibi düşünürsem aklıma 0 almak geliyor 2. el alıp sonra bilmediğim konularda sorun yaşamak istemiyorum..
0 motor alırsam yıllar içinde yavaş yavaş arızalar çıkarı bende yavaş yavaş işi öğrenmiş olurum diye düşünüyorum..

sıfır almak banada daha mantıklı geliyor... ikic el muhakkak arıza vericektir ne yapıcağını bilmiyosan işin zor en azından 0 motorun garantisi var yada iyi bir motor alırsan zaten uzun sure uzmez seni diye düşünüyorum... vitesli vitessiz konusuna gelince hangisi içine siniyosa onu al oncelikle... ilerisi için ne tarz düşündüğünde önemli tabiiki bu konuda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar