herkese slm arkadaslarrr:)

biras gec oldu bu msjı yasmam 3 gun oldu uyelıım ama hazır waktım warken herkese slm demek istedımmm ben geldiim aranısaaaa ceylin ben bu arada:) herkese kazasız surusler dılerımmm

İlk mesaj benden olsun...

Aramıza hoşgeldin arkadaşım...

Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...

hoşgeldin aramıza allah kaza bela vermeden hep beraber kullanmak diliğiyle motor yazmamısın motor yok mu?

Hoşgeldin arkadaşım umarım kalıcı olursun... Motosikletin var mı, bu sevdaya nasıl bulaştın, hangi ildesin biraz bilgi verirsen daha iyi olur.

Gaziantep İl Temsilcisi
Hoşgeldın sefa getirdın arkadaşim umarım kalıcı olursun dogru yerdesın:rendeer::rendeer::rendeer:

cok sorryyyy:)

evet arkadasım daha fasla bılgı wermem gerekırdı neyse eksıgımısı hemen duseltelım.izmirdenim 21 yasndaım ewet daha 1 haftalık cok tatlı turuncu mondıal bı scoterım war.motor sewdsına bulasmak geekmıo bu arada doustan gelıo velet:)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hosgeldiniz, ben 14 aylik kisacik :cherry: bir aradan sonra tekrar siteye donus yaptim. Henuz motorum yok. Yeni yilin ilk aylarinda almayi umidediyorum. Bayan arkadaslari gorunce daha da cesaretleniyorum.

Site ile mesgul olurken iyi vakit gecirmenizi temenni ederim, saygilar.

hoş geldin sefa getirdin.motorun hayırlı olsun.
tam koruma hep koruma.

ceylinim hoşgeldin. ohh scooter la dolaş:) benim motorsikletim yok. ama inşallah olucak işte.
bu arada benim de tutkum doğuştan geliyo..
forumda iyi zaman geçirmen dileğiyle..

Moderatör (forrap)
Ceylin,aramıza hoşgeldin:rendeer:
MT İzmir buluşma ve gezilerine bekleriz(tabi gezilere katılabilmen için ehliyetinin olması gerekiyor,vardır umarım).Bayan arkadaşlar var grubumuzda,yalnızlık hissetmeyeceğinden emin ol.

aramıza hoşgeldin...kalıcı,katılımcı olman dileğiyle..motorum hayırlı olsun,iyi sürüşler...::tutkuy::

hoşgeldin aramıza

tubi ile iyi anlaşıcağınıza eminim oda pembecilerden :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BU MESAJI OKUYAN HERKESE SELAMLARR!!! tabii ki öncelikle sen ceylin... yolun açık olsun herzaman kaza bela göstermesin allah... VE EN ÖNEMLİSİ MOTORUNU İİ BİR YERDE MUHAFAZA ET. çünkü benim bitane çalındı . ama ben yılmadım bi tane daha aldım... BAKIRKÖYDEN DENİZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar