herkese selamlar...!

Arkadaslar herkese selam.gecenlerde nette gezerken bu siteye rastladım ve büyük bir motor hayranı olduğumdan hemen kayıt olup sizlerle tanısmak istedim.öncelikle herkese kazasız belasız bol motorlu günler dilerim.ben izmirliyim ve insallah cuma günü ilk motoruma sahip olucam,sizlerden alıcağım yardım ve arkadaslıkla YBR 125 ile baslayan motorculuk hayatıma kısa zamanda cok seyler katıcagımı umuyorum.herkese uzun yıllar güzel yollar dilerim....

Selam dostum, ben Ankara'dan Prometheus... Gecenin bu saatinde ikimizden başka online yok, o yüzden şu durumda evsahibi sayılırım. Aramıza hoş geldin, gerçekten seviyeli bir sitede olduğunu belirtmek isterim. Bilgilerini arttıracağına da emin olabilirsin. ReNoN da YBR 125 alacak kısa zaman içinde. Ghost Rider da öyle... YBR'ciler çoğalıyor. Ayrıca İzmirliler de öyle, sitede İstanbulluların saltanatına son verme zamanı gelmişti zaten :) Şu yaz bitmeden bir buluşun İzmirliler olarak da İstanbul'dan başka illerde de buluşma olduğunu gösterin bize :)
Neyse çok gevezelik ettim, tekrar hoş geldin diyorum...
Kazasız ve keyifli sürüşler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ranger, aramıza hoşgelgin. :thumleft:
Motorun keyfini grub halinde geziler ve motorcu sohbetleri ile daha iyi anlaşılıyor.
En kısa zamanda izmir , ankara ve diger illerdeki arkadaslar bir araya gelir iyisallah.

saolun arkadaslar hosbulduk.umarım bu siteyi büyük bir dünyaya dönüstürebiliriz...

Hosgeldin...cok akli basinda bir baslangic yapmissin, bravo sana. :thumright:
Benim teori yazilarini da okumani tavsiye ederim. Link imzamda var.
DD

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HOŞGELDİN..GÜZEL SÜRÜŞLER DİLERİM

Skullhunter' Alıntı:
Ranger, aramıza hoşgelgin. :thumleft:
Motorun keyfini grub halinde geziler ve motorcu sohbetleri ile daha iyi anlaşılıyor.
En kısa zamanda izmir , ankara ve diger illerdeki arkadaslar bir araya gelir iyisallah.
yaw izmirden de bi dunya elamn oldu gercekten de aslinda bi bulusma duzenlerik erhan ben M.Net Izmir temsilcisi olurum ehueue

ha bu arada hos geldin Ranger :queen:

slm ranger bende izmirden katılıyorum bu mütiş ortama benım scoot var ama istiyosan bizde ist oldugu gibi bi grup oluştura biliriz bana ulaşman için
[email protected]
mail atarsan yada froma başlık atarsan sevinirim!!!! :p

FreeWind önemli olan temsilci olamk degil bir buluşma gercekleştirmek arkadaşlar :mrgreen:

slm. :mrgreen:
hoşgeldin aramıza. bende kuşadasından katılıyorum bu camiaya yeni motorun için hayırlı olsun diyorum.allah kaza bela vermesin!! :thumright:
dikkatli ol emi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar