Herkese merhabalar

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
İsmim Nebi, 2007 Haziran ayından buyana İzmir'deyim. Daha önce İstanbul'daydım. Geçtiğimiz yıl yazın başında İzmir'e gelince daha önce hiç deneyimim olmamasına rağmen bir motosiklet satın aldım. O zaman ekonomik durumum dolayısıyla ve birazda bilgisizlikten 150cc'lik Çin malı bir cross motor aldım. İlk motorum olmasına rağmen İzmir ve çevresinde bolbol dolaşma fırsatım oldu. Linkteki haritada motosikletimle gezdiğim yerleri görebilirsiniz. Foruma geçen yıl üye olmama rağmen aktif olarak bir katılımda bulunamadım fakat forumdaki yazıları bolbol okuma fırsatım oldu ve çok büyük faydasını gördüm. Herkese biraz geç kalmışta olsam merhaba demek istiyorum.
:mrgreen:

moto.jpg

Son düzenleme:
Hoşgeldin... Kazasız belasız bol km'ler. Motordan memnun değilmisin ?? Sanki aldığına pişman olmuş gibi yazmışsın... :)

Hoşgeldin... Kazasız belasız bol km'ler. Motordan memnun değilmisin ?? Sanki aldığına pişman olmuş gibi yazmışsın... :)

Hoşbulduk teşekkürler arkadaşlar. Şimdilik motosikletimden memnunum, ufak tefek sorunlar dışında hiçbir sorun yaşamadım. Fakat şimdilerde vibrasyonu biraz artmaya başladı. Ama forumu okudukça en azından paramın üzerine bir miktar daha koyup belki bir ybr125 alabilirdim diye söyleniyorum bazen. Tabiiki her iki motosiklette farklı tipte motosikletler ama şimdilerde bir ybr125 aşkı varki sormayın.

Hoşbulduk arkadaşlar, herkese tek tek teşekkürler..

Hoşgeldin kardeşim aramıza..:cat:..Geçte olsa kendinden bahsetmen
bizi sevindirir...

Gezi yazılarını bekliyoruz artık...:wiinkk:

Hoşgeldin arkadaşım,

bir sonraki toplantımıza senide bekleriz...:cat:

Selamlar,

hoşgeldin kardeşim ALLAH'tan kazasız belasız sürüşler dilerim

hoşgeldin bundan sonra katılımcı olursın umarım:rendeer:

Son düzenleme:
hoşgeldin arkadaşım,geç olsun güç olmasın motorunda güzel hayırlı olsun güle güle kullan ama crosdan inmek ybr ye binmek biraz acayip gelebilir ybr ile o zevki alamazsın benden söylemesi

hoşgeldin arkadaşım,geç olsun güç olmasın motorunda güzel hayırlı olsun güle güle kullan ama crosdan inmek ybr ye binmek biraz acayip gelebilir ybr ile o zevki alamazsın benden söylemesi

Sağolasın, hoşbulduk kardeşim. Haklı olabilirsin, cross tipi bir motordan Ybr'ye geçmek başta biraz garip gelebilir ama Ramzey'in sahip olduğum cross motorunada cross demeye bin şahit ister. Çünkü amortisör sistemi gerçekten kazık gibi ve kim ne derse desin bu motorla engebeli veya çok zorlu arazilerde gezmeye gelmez çünkü ne olacağı belli olmuyor. Bana şimdilik bir sorun çıkartmadı ama heran çıkartabilecek gibi gidiyor :silent: son zamanlarda özellikle forumu okudukça YBR'nin alabileceğim ve gitmek istediğim yerlere beni sorunsuzca götürebilecek bir motor olduğu kanısına vardım. Evet kesinlikle dediğin gibi belki dağa taşa çıkamayız ama beni yarı yolda bırakmayacağına da eminim. İnsanın motosikletine güvenmesi çok önemli bence. Aslında maddi durumlar yerinde olsada bir Ktm yada Yamaha alabilsek keşke :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin...
Her daim farın ve yolun açık olsun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar