herkese merhaba

ben Nevzat forumun yeni üyelerindenim. üye olmadan öncede siteyi düzenli ziyaret ediyordum sonunda aranızdayım. istanbulda okuyorum ama izmirliyim. motorum henüz yok ama yaza alıyorum inşallah. suanda ehliyet kursuna kayıt oldum. motor araştırmayada başladım. şimdiden tanıştıgıma memnun oldum.:)

merhaba hoşgeldin nevzat..izmir karşıyakadan selamlar..yaz tatiline geldiğinde
izmir gurubu olarak seninle tanışmak isteriz.Gönlündeki motosiklete kavuşman dileğiyle..

merhaba hoşgeldin nevzat..izmir karşıyakadan selamlar..yaz tatiline geldiğinde
izmir gurubu olarak seninle tanışmak isteriz.Gönlündeki motosiklete kavuşman dileğiyle..
inşallah yazın görüşürüz ben güzel yalı tarafındayım izmir gözümde tütüyor. güzel izmir. izmirde yazın gezi yapıyormusunuz?

Doubt' Alıntı:
inşallah yazın görüşürüz ben güzel yalı tarafındayım izmir gözümde tütüyor. güzel izmir. izmirde yazın gezi yapıyormusunuz?

hoş geldin

neresindesin güzel yalının

yapılmazmı boş durmuyolar

sevgili nevzat,sitemizin gezi yazılarından izmir gurubunun yapmış ve yapacağı gezileri takip edebilir,resimlerimizi görebilirsin.ayrıca biz her hafta toplanıyoruz.yaz ayları için harika gezi planlarımız var.seni aramızda görmekten hepimiz mutluluk duyarız.sevgiyle kal...

hoş geldin

neresindesin güzel yalının

yapılmazmı boş durmuyolar
ben güzelyalı parkına yakın shell benzinci var orada oturuyorum. yazın mutlaka gelicegim.
saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar