herkese merhaba,

Biraz gec oldu tanisma forumuna yazmak icin ama yine de yeni uye sayilirim,ben Tandogan,Ankara'dan...henuz bir motosikletim yok ancak 1-2 aydir Turkiye'deyim,arastiriyorum henuz hangi motoru alabilecegime...Bu ayin 21 indeki Ehliyet sinavini bekliyorum..yurtdisinda 2 sene yasadim okul dolayisiyla,,orda da son 1 senemde Hyosung gt125 R kullandim..burda yok onlar..sanirim burdaki ilk alternatifim Hyo (st) 250R ama hala arar vermis degilim,,bu aralar Turkiye'deki motorcular ve onlari sorunlariyla ilgili kafa yormaya da basladim,,acaba dogru mu yapiyorum? sizlerden de yorumlarinizi beklerim..herkese guvenli surusler..

foruma hoşgeldin.
umarım istediğin motoru kısa zamanda alırsın :)

Motosikleti
VFR1200X
Hoşgeldin.Ben bir sonraki ehliyet sınavına girmek zorundaymışım yetişmedik sağlık olsun :) Ankaradayım bir kaç ay sonra bende bir motor alacağım forumda yeni sayılırım ve çok faydasını gördüm kafamdaki model netleşti (cbf 150). Umarım herkes gönlündeki motora kavuşur :cat:

Hoşgeldin, istediğin motorlar sadece gönlünde değil garajında da olur umarım... :)

Tesekkurler arkadaslar,,hepimizin gonlune gore olur umarim,,,kazasiz belasiz tabi ki...sagolun tekrar memnun oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar