Herkese Merhaba...

Merhaba arkadaşlar,

Motorsiklet dünyasına yeni girecek birisi olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Honda CBF250 ve Kawasaki ER-5 modelleri hakkında yorumlarınızı beklerim.

Selamlar. :)

Öncelikle hoşgeldin, kendini tanıtsan daha guzel olurdu. Neyse, ikiside guzel motorlar ama senin motor tecruben ne kadar ? Yeni girecek isen ve tecruben yoksa ER-5 sana fazla gelir, tavsiye etmem. CBF250 başlamak için uygun bir motor olabilir, tavsiye ederim. Ayrıca kawasaki hakkındaki yedek parca problemleri, yedek parca fiyatlarının cok yuksek olusu gibi durumları da goz onunde bulundurmak lazım. Tekrar ediyorum ER-5 sana büyük gelir yeni bir sürücü isen..

Kusura bakmayın. Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde yüksek lisansı tamamlamak üzereyim. Motora yeni başlayacağım. Bu konuda sizler gibi tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

O zaman tavsiyelere uy bence ve git CBF250 al.. canavar gibi motor.. ER-5'i ilerde dusunursun.. Bölümün de güzelmiş, gelecekte istediğin motoru alacak paran olur muhtemelen.. :mrgreen:

:)

Peki bu motorda ne kadar zaman geçirmem gerekiyor? Yani hacim büyütmek için??

mariner, bu motora ne kadar sıklıkla bineceğine, senin yeteneğine göre değişir. Kendini hazır hissettiğin zaman değiştirirsin. Ama en azIndan bir yıl binmeni tavsiye ederim. Daha tecrubeli arkadaşlar sana bu konuda fikirlerini verirse daha guzel olur. Sonucta ben de eski bir motorcu sayılmam. Bu yaz aldım daha motorumu :)

Ya peki bir şey daha sorucam. Sıfır yada ikinci el muhabbeti hakkında ne düşünüyorsunuz? :silent:

Paran varsa 0 al, yoksa ikinci el temiz makine de bakabilirsin. CBF250 icin sıfır al derim. Ya da ikinci el temiz twister bulursan o da olur..

Hay allam.. senin sorular da bitmiyo.. CBF250 şehirler arasında da gayet guzel olur.. Merak etme sana sorun yaşatmaz..

:cherry:
Ne yapayım öğrenmeye çalışıyoz burada birşeyler. :flower:

hoşbulduk shadow-vt. Aslında bu siteye üye olmam çok iyi oldu. Aslında kafamda er-5 vardı ama bu model hakkında daha önce yazılanları okuyunca distribütör, yedek parça vs. gibi sorunları öğrenmiş oldum. Saolun varolun arkadaşlar. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar