herkese merhaba

Harbi gördünmü cidden doğru söyle :)

Ben değnekli kız diye nam salmıştım Çanakkalede de hatırlayanlar varmı diye bi sorayım dedim :cherry:

:mrgreen: hayırdır pınar apLa nie değnekli dedilerki sana ne yaptında bu kadar meşhur oldun çanakkalede:p

aramıza hoşgeldin umarım yakın zamanda istediğin motora kavuşursun:cat:

Pınar Abla helal olsun diyorum.Namını salmışsın çanakkaleye sen o halde birde 265 kg.lık mermiyi kaldırsaydın geç Çanakkale'yi,dünyayı taaaaa uzay'da nam salardın artıkın:p Helal olsun ablacım ben geçtiğimiz sezon tembellik edip gitmedim,üstelik okulun yaptığı bir gezi organizasyonuyla;sen ise değneklere rağmen katılmışsın.Utandım şimdi :pr:

aramıza hoşgeldin umarım yakın zamanda istediğin motora kavuşursun:cat:

Pınar Abla helal olsun diyorum.Namını salmışsın çanakkaleye sen o halde birde 265 kg.lık mermiyi kaldırsaydın geç Çanakkale'yi,dünyayı taaaaa uzay'da nam salardın artıkın:p Helal olsun ablacım ben geçtiğimiz sezon tembellik edip gitmedim,üstelik okulun yaptığı bir gezi organizasyonuyla;sen ise değneklere rağmen katılmışsın.Utandım şimdi :pr:

Saol teşekkür ederim ama arkadaşa ayıp olacak benim topiğim gibi oldu burası :cherry:

Selam Çanakkale'li siteye hoşgeldin.Çanakkale'ye çokgüzel geziler yaptım. Birdahaki gezide seni de ararım. Görüşüp tanışırız. Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldinizz.............................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar