herkese merhaba..

hepinize selamlar, aranıza yeni katıldım..

henüz bir motor sahibi değilim karar aşamasındayım. enduro veya naked tarzı bi motor düşünüyorum, sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

aklımda 600cc civarı naked modeller var ama ikinci basamak olarak, acaba başlangıç için neler önerirsiniz?

(biraz hızlı mı girdim konuya:) )

Merhaba hoşgeldin evet baya hızlı girdin motosiklet tecrüben nedir kaç yıllık ehliyet sahibisin kaç km lik tecruben var gibi konuları aydınlatırsan arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilir.

ehliyet başvurumu yeni yaptım, daha sahip değilim, tecrübe konusunda ne yalan söliyim olmadı hiç..
aslında gözüm 600'lük touring'lerde ama başlangıç için büyük olduğunun farkındayım.

sizce ilk tecrübe için tavsiyeleriniz nedir, biraz önce nx4 topiğini okudum motor hoşuma da gitti yani..

ama ilk alacağım motora fazla binmeyi düşünmüyorum, muhtemelen moto show'da bir 600'lük alırım o zmana kadar tavsiyeniz neler olabilir? biraz derli toplu fiyakalı bişey ne olabilir mesela? (ilk derslerimi deneyimli ark. verecek, viteslere alışmadan trafiğe cıkmayı da düşünmüyorum zaten..)

hosbulduk..
minimum kararkter sayısı ne yaa, 5 parçalık hızlı kasalar gibi 6 olsa olmuyoo :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar