HERKESE MERHABA..

ben bu siteyi yeni buLdum ve çömez durumundayım..bana yardımLarınızı bekLiyorum. ben ALİ ..16 yaşındayım. ...hız yapmayı cok seviyorumm..
:pl: DİSASTROUS :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehueue hoşgeldin ali bende 17 yasındayım bende hız yapmayı seviyorum ama dikkatli ol bence :) heuheue
gene hoşgeldin , motor matematik gibidir. ufak bir problem yanlışlığı hayatına bedel olur ama matematikte ise bir soruya :)

ali hoş geldin (de) hız olayına çok hızlı girme derimmmm..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ali hosgeldin

yaww.. hızı seviom dediysem .heryerde hız yapıom anLamına geLmez.. 5 yıLLık bi tecrübem var..makinaLardan anLarım :) .CBR motorum var ve henüz kötü bişe oLmadı ..bundan sonrada inşaLLa oLmaz..hImm..bişe sorcam.!! siz beLirLi zamanLarda bir araya geLiomusunuz??. :queen:

Hoşgeldn aLi!baya erken başlamıssın motora bende 14 yasındayım ve ogrenmeye calısıyorum :geek:

swaLbard... sen nerdensin.?..kuLLandıgın bi motor varmi.?. bu arada hoşbuLduk.:) 14 yaşındayken benim JAWA motorum wardı..haLa duruyo.satıcam işte bakaLım..depoda duruyo .:) .....................ABİLERİMM ABLALARIMM HOŞBULDUKK....!! :thumleft: :thumright: :thumright:

ben eşşek kadar oldum hala bişi bilmiom ne mutlu sana :queen: neyse bu yaz bi twister alıp örenecem çabuk örenirim hea :thumright:

sLade.. sen öğren iyice sora beni ziyarete geLirsin. bursa ya.. taqıLırıs beraber . tecrübe oLur senin için..ben gecen sene JAWA motorLa çanakkaLe ye gitmiştim.:) ..zor oLdu öLe bi motorLa ama başardım..

öf ya daha ogrenmesı var motor kullanmanın. motora cok bındım ama hepsindede arkadaydım :p :silent:

sende erkencıymısssın haa :cherry:

waLLa öLe oLdu . erken başLadıq biras..hiç unutmam.! 9 yaşındayken ,kebabçıda çalışan bi tanıdığım vardı.mobiLet Le sipariş dağıtırdı..bende, kebabçının yan sokağında sipariş çıksında motora bineyim diye akşama kadar bekLerdim..aşırı merakLıydım o zaman ..:) :cherry:

hiç unutmam...9 yaşındayken kebabçıda çaLışan bi tanıdığım vardı..mobiLetLe sipariş dağıtırdı..bende okuLdan sonra hemen kebabçının yan sokağında bekLerdim..sipariş çıksında motora bineyim diye...... :thumleft:

anaa..aynı msjı 2 kere yoLLamışım ..:) waLLa dediğin gibi.. eyy gidi günLer eyy... ama şimdi CBR a biniyorum..istedikten sonra eLde edemeyecek bişey yoktur ..yeterki içinde istek oLsun.! :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar