Herkese merhaba

Foruma yeni üye oldum.İstanbulda ikamet etmekteyim.Henüz motor sahibi değilim ama uygun şartları sağlayabilirsem 1-1.5 ay içerisinde almış olacağım.Şu an ekipman alma imkanım bulunduğu için erkenden ekipmanlarımı hazır etmek istiyorum.Yakın çevremde motor kullanan insan pek yok o yüzden ekipman önerisi alabileceğim veya ekipman bakmaya gidebileceğim insan yok.Kendi imkanlarımca kafamda kurduğum ekipman listesi şu : LS2 FF353 MAT SIYAH KASK , LS2 ARAGON MONT GRI , Scoyco MX49 Korumalı Eldiven Gri , Venom Mafsallı Dizlik Reflektörlü , son olarak da monta yerleştirmek için Armode Motosiklet Sırtlık 8 Dişli.Varsa sizin önerilerinizi alabilir miyim?

Size de merhaba. İstanbul'da motosiklet sürmeye cesaret etmeniz takdire şayan. Sizin için mutlu mesut bir serüven olur inşallah. Ekipman meselesinde yerli düşünürseniz Üsküdar/Çengelköy mevkiinde LBC var. Atölyeleri üst katta, alt kat satış içinmiş. Ben daha gidemedim, babam sağolsun gitti aldı, adamlarda Manisa'ya gönderdi oradan. Mont ve pantolonunu kullanıyorum. Sitelerinden adresine bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar