Herkese Merhaba

İzmirli'yim... 39 yaşındayım...Bekarım... fakat bir motorum yok..:pale: Bu sene bir motor almak istiyorum ve motor dünyasının etkinliklerine de katılmak istiyorum...Buraya üye olmamım bir nedeni de motor dünyasıyla ilgili bilgileri buradan alabilmek... Sanırım kendime uygun bir motor alabilirim... Ben Chopper almayı düşünüyorum nedeni ise göze hoş gözüküyor zaten benim bilgimde bu kadar... :p ... Sanırım sizlerle de yazışarak çok şey öğreneceğimi düşünüyorum... İzmir'li tüm arkadaşlarada buradan merhaba demek istiyorum aranızda banada bir yer varmı?

Şu an elimde 2 motor katologu var Birisi Ramzey(Chopper QM 250) Digeri Mondial (250 MCT).. aslında karar da veremiyorum.. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler

Son düzenleme:
Hoşgeldiiiin :rendeer: tavsiyem ne ramzey ne de mondial... Masai Grand Eagle ve Regal Raptor arasında kararsız kalmanı öneririm.. Masai'nin arkasında suzuki var ve fiyatı çoooooooooooook uygun..

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Hosgeldin abi ya :) Bu forumda hemen hemen bütün cruiserlar için bilgi var biraz vakit ayırırsan hepsi hakkında genel bi bilgiye sahip olursun ama dikkat et benim gibi gözlerin okumaktan şişmesin sonra:) Kal sağlıcakla...

Forumumuza hoşgeldin abi,

Forum sayesinde biz de bir sürü bilgi sahibi olduk, eminim ki sen de memnun olacaksın.

Hoşgeldin:rendeer:
Madem İzmir'lisin,
MT[İzmir] sayfasına bekleriz seni de.
Ama az ve öz yazılarınla.:p
Neyse girince anlarsın.:queen:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...:cat:Bütün yerler senin:wiinkk: İzmirin neresindensin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar