Herkese Merhaba!!!

sizler gibi bilinçli ve eğitici kişilerin bulundugu bir forumu bulmak büyük bir şans.. Ve bilinçli sürücü adaylarını görmek de mutluluk verici.. ben de bu işe başlamadan önce öğrenebildiğim herşeyi öğrenmek, bu işe cahilce girmemek için yazılanları konuşulanları takip etmek istiyorum..
Şimdiye kadar hiç motorum olmadı ve hatta hiç bir motora binmedim(yaşım 24). ama küçüklüğümden beri hep istedim, geçen güzel motorların arkasından hep bakakaldım.. 3-4 ay içinde okulumdan mezun olacağım ve motor alabilmek için fırsatım olacak.. ama önce uzunca okumak, bilgilenmek ve bu işe hazır ve uygun olup olmadıgımı anlamak istiyorum.. çevremdeki insanların görüşleri hep olumsuz oldugu için de biraz korkuyorum açıkçası.. (bunda tıp fakültesini yeni bitirmem ve cerrah olmak istemem sanırım büyük pay sahibi - bu eller lazım olacak değil mi :) )
bilgilerinizi, tecrübelerinizi, öğütlerinizi esirgemezseniz sevinirim...

Herkese kazasız, sağlıklı, mutlu günler diliyorum..

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

hoşgeldin doktor bey.. kesinlikle doğru yerdesin..hiç motora binmedim demişsin, artçı olaraktamı fırsatın olmadı?? mutlaka yapmalısın derim sana tekrar hoşgeldin:cat:

hoşgeldin sevgili doktor bu grupta motor aşkı salgınına fena yakalanacaksın ama dikkat et demiyorum bazı hastalıklar güzeldir.Kötü hastalıklar içinde sen bize destek olursun artık. :rendeer:

Hiç binmedim diyerek biraz abartmışım sanırım :) artçı olarak bir yamahaya binmiştim.. ama modeli hatırlamıyorum.. (mobiletler sayılıyorsa 1-2 defa da onlara artçı olmuştum... :) )
Sıcak karşılama için herkese teşekkürler :)

jasmine'ye not: Allah kötü hastalık vermesin kimseye ama elimden gelen yardımı yaparım hepinize..

sağlıcakla kalın..

aperion kardeş,hoşgeldin önce siteyi tanı vaktin oldukça oku sürüş eğitimi al A2 ye müracaat et zaten diplomayı alana kadar herşeyi tamamlamış olursun sonrada doktorların tercihi Yamaha 650 Dragstar alırız,şimdiden görür gibiyim:rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoşgeldin doktor adayı :)

Bir kere aklından düşerim, kaza yaparmıyım düşüncelerini at. Atik ol, cesaretli ol ama tabi deli cesareti değil korumalarını tak, kaskını mutlaka tak, yerinde gazına da bas rüzgarı hisset olay budur. Ben ilk kullandığımda (çok olmadı :p ) çok rahattım. İnsanın korktuğu başına gelir o yüzden kötü düşünceleri aklından sil.

hoş geldin dostum :rendeer: arasıra cerrah ihtiyacımız olmuştur ama bundan sonra inşallah olmaz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar