herkese merhaba yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI)

tum arkadaslara iyi dilerlerinden oturu cok tessekkurler

Son düzenleme:
yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI) bakmadan gecmeyin 2

yeni fotolarla geri dondum bakalim bunlari begencekmisiniz

ee ne zaman doğuyosun :) yani motor aldın mı planların nedir? shoei aldığına göre motorun da iyi birşey olur sanırım maddi olarak:wiinkk:

yok bee yilmaazzz yavas yavas baslicam bi cbr125 veya gt250 dusunuom simdilik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gt250 al kardeşim tavsiyem sana o cbr125 aldıgında satması problem olur cunku ilanlara bi bak onlarca cbr125 duruyor

Motosikleti
Forza 250
sizin gibileri pistlerde görmek isteriz..

valla bilmiyorum su gt 250 isi benimde kafami karistirdi ne yapcam ne alacam karar veremedim bi turlu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş hayırlı olsun iyi düşünmüşün bende aynısını yaptım motorum şuan yok bende önce ehliyet kask mont umu aldım sıra motorda ,önemli olanda korunmak ,bence aynı kafadanız ,bıraz tuhaf oluyor ama güzel kask mont evde yatıyor bazen arkadaşların arkasında takılıyoz motor alınca daha iyi olcak emşiinim inşallah kısa zamanda kavuşuruz makınelerimize ne alcaksın yazmamışın , ben fazer 600 yada cbr 600f düşünüyom

Yardim

slm motorcu arkadaslar ben 3 senedir falan yarısıyom ama trafıge acık alanda 100110 125 cc ye kadar motorlar ayarlı silindir falan farklı bende yamaha crypton r var 103 cc orjınal ben baskalarının motorunu suruyom dişli falan takıyoz motor acmıto bazen kalkıış zayıf açık hava fıltresının ıyı oldugunu duydum ama bılgım yok şimdi alırım motor gıtmez elımde patlar ama bırı 125 cc lık motora takmıs 15 kım artrmıs bılgısı olan varsa lutfen cvp yazsın yakın zaman da yarıs varda parasına 250 ytl şimdiden tesekkurler <<BURN>>405 SALİHLİ Lİ :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar