Hepsiburada 30tl ye mont

Motosikleti
XV250 - FZ6
Son durumu bildireyim, beni arayan soran olmadi.
Hepsiburada kendi kendine iade yapmis.
Sanki ben iade istemisim gibi gostermis.
Ölücülük yapmak istemem ama yine de sinir bozucu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

mYv8Ky.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
D400
normalde siz satın aldıgınız anda aranızda bir satıcı/alıcı sözleşmesi oluşuyor.

iyice pisliğe vurup hepsiburadayı tüketici haklarına verebilirsiniz.

bu arada daha once de benzer süreçler oldugunda satıcı site hiçbir zaman böyle bir işlem yapmadı, buradan satıcı firmanın değil hepsiburadanın sucu oldugunu varsayıyorum

belli ki satıcı büyük bir hata yapmış, beleş mal görünce böyle hızlı atlamayın bu nedir ya?

Alt komşum yurtdışından ithal ettiği malları N11, Trendyol, Hepsiburada gibi platformlarda satıyor. Zaman zaman sistem rastgele satıcı firmayı kampanyaya sokuyor ve komşun aldığı fiyattan kat kat altında satmak zorunda kalıyor belirli bir süre. Zarara giriyor. ''Keyfine göre'' iş yapıyorlar. Bence art niyet satıcıda aramamak lazım. Hepsiburada sisteminden kaynaklanan bir sorun. Normal bir ülkede mahkemeye verirsen o kaskı mecburen sana 24 TL'ye satmak zorunda sonuçta satış sözleşmesi diye bir şey var. Ama ''normal'' bir ülkede sadece

Motosikleti
XV250 - FZ6
Sikayetvar.com sitesine yazdim, ben istemeden, sanki ben iptal etmisim gibi siparisimi iptal etmisler diye, birkac saat sonra 50TL'lik hediye ceki yollamis hepsiburada.

Bence sikayetvar.com sitesine bir sey yazmasaydim, oyle bir sey yapmazlardi. Ölücü degilim ama isleyisi merak ediyorum dogrusu. Sizce nasil ilerlemeli?

Bu Ülkede dizlerinin üstüne bile çökmeye gör.
İlla ki yere yapıştırmak için tekme atan çok olur.

Motosikleti
D400
Dedidiğim gibi, normal şartlarda tüketici heyetine başvurursan kazanırsın. Ama burası Türkiye

Acıkcası ülkede en iyi işleyen sistemin (belki tek) tüketici hakları oldugunu düşünüyorum. e-devlet üzerinden hak arayabiliyoruz.

yaşadıgım cogu sorunu umursamayan insanlar sikayet ettiğin anda çözümle geliyor.

koçtaş ile dolap menteşesi sorunu ile 2 ay kavga ettim. gidip alabilirdim 3-5 lira birşey ancak hem gec hem eksik yollamaları nedeniyle uğraşmak istedim. sikayetci oldum, 2 ay beni oyalayan firmad 1 hafta içinde eksik 4 menteşe için 1 kücük koli menteşe gönderdi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar