hep taninmis biri olmak istemisimdir :P

henüz iki tekerli özgürlüge terfi edememis bi kafes kullanicisi olsamda kendimi tanitmamin zamani geldi diye düsündüm.Motor sahibi olduktan sonra resmen araniza katilirim düsüncesiyle bu ani erteliyodum ama hedefler yukselince motora kavusma süremde uzadi.

1980 subat 20 dogumluyum
istanbul besiktasta oturuyorum bilgisayar(satis-hardware-software-web design-ses+goruntu montajlar...) ve zaman zaman dJ lik yapıyorum isletme son sinif ogrencisiyim yamaha fazer 600 almak istiyorum ve malesef benim gibi bi acemi icin ne kadar tehlikeli olabilecegini biliyorum
halbuki neyine yetmez cilali bi kanuni madem maksat ruzgara dokunmak... ama gonul ferman dinlemıyor umarım bu hırs benim yada baskalarının hayatını kısaltmaz ama en azından uzun bi kurs donemı gecırmeden trafıge cıkmayacagımdan eminim.sizlerin icinde olup forumlari okuyunca insan azda olsa kendini sizden biri gibi goruyor bu anlamda hepinize ve bu sitede bizi birlestirenlere tesekkur ederim. konvoylarinizin bi parcasi olmak dilegiyle hepiize selamlar...
Umut Yılmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canım kardeşim varlok.Diyorsunki iki tekerlekliye terfi etmemişsin 600 cc lik bir motor alacaksın.Yanlış yaparsın derim ben.Herkez motorun en güzeline en süratlisi ve en yakışıklısına binmek ister.Fakat önemli olan bunlar değil senin altındaki o motoru taşıman.Bilirsinki bu motoru taşıyamayanlar bugün aramızda değil.Ben derimki bu işte uzmanlaşana kadar bir 125 lik kullan sonra bakarsın hem seni kaybetmemiş oluruz hemde tanınma fırsatını kaçırmamış olursun ....

merhaba Umut hoşgeldin.. sen zaten bilinşli yaklaşıyosun olaya gördüğüm kadarıyla.. al bi CBX250 Honda (Twister) sonra seneye alırsın kafana göre bişe..
tekrar hoşgeldin.. :cat:

Umut aramıza hoşgeldin, walla freedom haklı % 100 :rendeer:

hoşgeldin umut valla ben biraz çıkıntılık yapayım kabiliyet meselesi kimi bir ay uğraşır kimi 15 dakka umarım anlamışsındır
tekrar hoşgeldin :cherry:

hosgeldin arkadasım..bende bazı aksamları istanbulda oldugum zaman ( şu an tekirdag`dayım)beşiktas arac ust gecitinin altındaki "bahce büfe" ye takılıyorum .gelırsen eger gorusuruz.önünde motorumu goreceksın sarı siyah shadow beklerim..

sicak karsilamaniz icin cok tesekkürler
bugun maslaktaki suleyman memnun yamaha bayiine gittim hani biseyi cok istersin alinca hevesin kacar elde etmektir ya aslinda istedigin,oyle olur dedim bi gidip ustumde deniyim motoru diye motorlarin arasina daldim.sahibini bekleyen bi fazer vardi soyle bi ustune oturdum gazına firenine dokundum,ya cok garip bisey insan ayrilamiyo iyice depresti icimdeki istek daha kucuk cc li motorlara filan baktim benim boy 1.90 kilo 90 kolay kolay hem kucuk cc li hemde rahat hissettigim bisey bulamadim cok zor bisey bu hani keske bi arkadasimda olsada 1 ay 2 ay kurs verse bana anlasam fazlami degilmi...
neyseki motor aksesuarlarıyla dahada guzellesıyo ve fıyatıda artıyo e boyle olunca almam ıyıce zorlasıyo ve tum sorunlar ortadan kalkiyo :)
tekrar tesekkurler arkadaslar cok Hos Buldum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar