Zenginler döner yemiyor ondan dolayı sıkıntı yapmazlar diye düşünüyorum.bu çok maliyetli hem tekneyle nasıl dönerciye gideceksin mecbur yürüyecen
Zenginler döner yemiyor ondan dolayı sıkıntı yapmazlar diye düşünüyorum.bu çok maliyetli hem tekneyle nasıl dönerciye gideceksin mecbur yürüyecen
Yaw olsun , sana bana skindirik de gelse yine adam mesai harcamış bir şeyler yapmış. 3 Haftadır karenaj söküp bloğu temizleyeceğim, 8-10 tane civatayı sökmeye üşeniyorum.Neye bravo çok merak ettim. 2 tane kanoya bir tane scooter bağlamaya mı ? Yoksa bir scooterin sağına ve soluna kano bağlamaya mı ?
Yaw olsun , sana bana skindirik de gelse yine adam mesai harcamış bir şeyler yapmış. 3 Haftadır karenaj söküp bloğu temizleyeceğim, 8-10 tane civatayı sökmeye üşeniyorum.
Bir şeyler üretemeyen biri olarak bir şeyler üreten herkesin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorumAma böyle tiplere bravo diyorsun 2 gün sonra suyla çalışan araba yaptım ama CIA MOSSAD TÜRKSAT vs hepsi peşimde diye dolanıyor ortalıkta. Mesai harcamışsın, birşeyler yapmışsın ve bok gibi olmuş demek lazım böylelerine. Aksi taktirde dünya ya bunlar yunan aslında diye inandırması çok zor oluyor.
Ülkede herkes CO2 üretiyor. DestekleyelimBir şeyler üretemeyen biri olarak bir şeyler üreten herkesin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum
O zaman forumda yazan ve beğenmediğimiz üyelerin mesajlarının altına, "Mesai harcamışsın, birşeyler yazmışsın ve bok gibi olmuş" diyelim mi?Ülkede herkes CO2 üretiyor. Destekleyelim![]()
Mesai harcamışsın, birşeyler yazmışsın ve bok gibi olmuş.O zaman forumda yazan ve beğenmediğimiz üyelerin mesajlarının altına, "Mesai harcamışsın, birşeyler yazmışsın ve bok gibi olmuş" diyelim mi?
BilmukabeleMesai harcamışsın, birşeyler yazmışsın ve bok gibi olmuş.
Padişahın huzuruna on metre uzaklıktaki iğnenin deliğinden ip geçirdiğini iddia eden bir adam gelmiş. On metre uzaktan iğne deliğine ip geçirilebileceğine kimse inanmamış. Adam huzura çıkmış ve ilk denemesinde ipi, on metre ilerdeki iğnenin deliğinden geçirmiş. Birkaç kez daha yaptırmışlar. Adam her seferinde ipliği iğne deliğinden geçirmeyi başarmış.
Padişah adama bu işle ne zamandan beri uğraştığını sormuş. Adam bu işe yirmi yılını verdiğini söyleyince Padişah yardımcılarına,
- Bu adama kırk altın verin, kırk değnek de vurun! diye emir vermiş.
Herkes gibi, adam da şaşırmış.
- Padişahım kırk altını anladık da, kırk değnek niye? Bir kusur mu işledik huzurunuzda?” diye fısıldamış.
Padişah:
- Evet yaptığın iş kolay değil. On metreden iğneye iplik geçirmek zor bir iştir. Sana kırk altını bu zor işi başardığın için veriyorum. İplik iğnenin deliğinden geçse ne olur geçmese ne olur? İnsanlığa ne faydası var. Bu kadar gereksiz ve faydasız bir işi yapabilmek için ömrünün 20 yılını boşa harcamışsın. Kırk sopa da onun için…
Fotoğrafta iğne gözükmüyor. Birde tüm instgram filtrelerini koymuş padişah... Doğal değil.
Bant daraltma şeysinden dolayı bu kadar şiyapabilmişler.Fotoğrafta iğne gözükmüyor. Birde tüm instgram filtrelerini koymuş padişah... Doğal değil.
Ehh be Sodurlu herkes bok da üretiyor, ben gidip "insanların kıç yanaklarını öpelim" mi diyorum? Adamın belli ki hevesi var, mühendis de değil, kendi kafasına göre bir şeyler yapmış, ama olmuş ama olmamış, ortaya yampiri yampiri denizde de gidebilen bir şey çıkmış. Yarın öbür gün belki bu adamdan feyz alan, bu fikirden ilham alan biri daha kaliteli bir şey yapacak.Ülkede herkes CO2 üretiyor. Destekleyelim![]()