heeeey izmitten kimse yokmu

izmit tarafından bir tek ben mi varım birilerinin olduğunu bilmek güzel olur
belki ilerde konuşuruz

selamlar arkadasım nasılsın bende ızmıtten katılıyorum ızmıtın neresındensın en ıyı motorcu bence en ıyı kullanan ve en ıyı teker yapandı

merhaba ben yarımcada oturuyorum peki sen nerede oturuyorsun tanıştığıma memnun oldum

evet bende kullar dan katılıyorum bızım burda degıl de genelde golcuk te makına lar daha cok arkadaslar ordan tabı bende geldımmyarımcaya korfez e pıst e falan :thumleft:

bende izmittenim arkadaşım.seninle tanışmayı çok isterim.isteğin yere istedğin zaman,istediğin an alırız kucaga tekteker geliriz yanına.sen kendinive bulunduğun yerin parelel ve enlem kordinatlarını ver yeter :king:

körfez pistine bir çok kere gittim yaklaşık 5 6 senedir giderim şöyle desem bir ara
pistin orada bir gösteri uçağı tren yoluna düşmüştü ben pist teydim herhal de epey olmuştur ben baya kötü olmuştum :pale:
Neyse bunları geçelim zx-10r demişki
(bende izmittenim arkadaşım.seninle tanışmayı çok isterim.isteğin yere istedğin zaman,istediğin an alırız kucaga tekteker geliriz yanına.sen kendinive bulunduğun yerin parelel ve enlem kordinatlarını ver yeter )
tabi ama benim şu nada motor um yok kısmetse seneye almayı düşünüyorum izmit tarafları olursa iyi olur her ne kadar motor olmasa da gelirim sizinle tanışmaya

belki burada izmitten çok kişi olduğumuz da topluca bir şeyler yaparız ben çok isterim böyle bişeyi :cat: :cat:

vay vay vay zx-10 sen ne dıyorsun oyle alırız felan he :queen: sen de tekercısın galıba benım gıbı kordınatları verıyom 954 polerma 750 metre teker ve 1000 cc de ısın sonu pardon yolun sonu :geek:

evet bende tanısmayı cok ısterım gezı de duzenleyebılırız kendı aramızda olursa gezı felan haberım olsun her yerde alırız dedıgı gıbı zx-10 arkadasımızın :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar