Hediye Motosiklet Fuar Bileti

Fuar başlangıcına kadar Motomax mağazalarından ya da Motomax internet sitesinden 299TL ve üzeri alışveriş yapan müşterileri fuara bir giriş hakkı kazanacaktır.

Alışverişini tamamlayan Motomax müşterilerinin mail adreslerine BILETIX kodu gönderilerek ücretsiz giriş bileti almaları sağlanacaktır.

www.motomaxonlineshop.com

Ekli dosyalar

• hediye-fuar-bileti.jpg
    hediye-fuar-bileti.jpg
    65.3 KB · Görüntüleme: 10,526
şimdi motomaxtan 300 liralık bi ürünü alıcaz, sonra fuara gidicez, aldığımız ürün 250 liradan satışta, o zaman hediye bilet felan hikaye olmuş olacak.
adamlar krizi fırsata çevirmesini iyi bilmişler, tebrik ediyorum.

Alışveriş yapacak olana güzel fırsat.
Bilet için de o kadar para verilmez, girişten alırım daha iyi...

Bu şirketin promosyonları hiç hoşuma gitmiyor.
Geçenlerde de biyerde gördüm, aea reklamında yok fiş iadesi falan filan. Dolar yükseliyor, stoktaki malla indirim yaptık ağayına gidiliyor. Aynı yılbaşı öncesi sigara zammında olanlar gibi..

Güzel bi kampanya 300 değil 299 tl, 300 olsa bişeyler alınmazdı yani

299,90 liraya nexx kask almıştım geçen gün , biletimi istedim hemen :) Bu arada fuar biletleri kapıda satılmayacakmış sadece biletix ten alınıypormuş.

Ne Kadar REZİL BİR DURUM,,,

Yazık Gunah yahu,
Ne GUZEL BEDAVA Bılet dagıtılırdı,
İsteyenler Motora Meraklı Olanlar,
Yenı Modeller gormek ısteyenler FUAR'a giderlerdi,

Şimdi KARDEŞİMİZ ARKADAŞIMIZ,,Motor sevdalısı GİTMEK ISTEYECEK KM'LERCE UZAKTAN GELECEK ama fuar ÜCRETLİ,,,

Bu YIL FUAR ELLERINDE PATLAR ve seneye yine ÜCRETSİZ olur,

FAKAT Malesef bu seferde BU HALK ARTIK GİTMEZ,,,

Çok Üzücü Bir Durum,,,

Bu arada BEN HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ GİREBİLİYORUM her firma ile irtibatım var neredeyse,Görevli Kartı İle Bu Mumkun,,,

Fakat YINEDE BU DURUM BENI RAHATSIZ EDİYOR,,,

Yani şimdi bilet almadan kapıya gidersek oradan alamıyor muyuz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:14 ----------

Ne Kadar REZİL BİR DURUM,,,

Yazık Gunah yahu,
Ne GUZEL BEDAVA Bılet dagıtılırdı,
İsteyenler Motora Meraklı Olanlar,
Yenı Modeller gormek ısteyenler FUAR'a giderlerdi,

Şimdi KARDEŞİMİZ ARKADAŞIMIZ,,Motor sevdalısı GİTMEK ISTEYECEK KM'LERCE UZAKTAN GELECEK ama fuar ÜCRETLİ,,,

Bu YIL FUAR ELLERINDE PATLAR ve seneye yine ÜCRETSİZ olur,

FAKAT Malesef bu seferde BU HALK ARTIK GİTMEZ,,,

Çok Üzücü Bir Durum,,,

Bu arada BEN HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ GİREBİLİYORUM her firma ile irtibatım var neredeyse,Görevli Kartı İle Bu Mumkun,,,

Fakat YINEDE BU DURUM BENI RAHATSIZ EDİYOR,,,

Davetiye olmazsa fuar ellerinde patlayacaktır. Zaten fiyatı tam olarak saçmalık. Sırf gezip görmek için 35 TL giriş mi olur ? Bari o paranın bir kısmını motor fiyatlarında indirim yaptırmak için kullanın da gidenlerin bir amacı olsun. İşte bunlar beni deli ediyor bu memlekette. Her alanda bazı tipler sırf paraları var diye bir şeylerin satış hakkını eline alıyor, fahiş fiyat koyuyor ve ürün satılamıyor. Olan o salakların parasına ve halka oluyor. Örnek : Royal Enfield, Ural ve Indian markaları. Hindistan'da Royal Enfiel motorlarını Bajaj Dominar 400 ile kıyaslıyorlar, fiyatları da birbirine çok yakın ama bizde 30 bin TL'ye satılıyorlar. Böyle bir ülke daha dünyada yok.

ben 4 gun boyunca her gun,,3,,,5 sefer gıtsemde sorgusuz sualsız gırecek durumdayım,

Fakat Gordugunuz her motorcuya sorun nereden bu merak basladı DIYE,

hERKES Bİ ABİDE GORDUM,,Komsumda Vardı,,Trafıkten kurtuldum Hevesle basladı dıye surer gıder,

O HEVESI AŞILAMAK İÇİN FUARLAR UCRETSIZ OLMALI,,,

ben 4 gun boyunca her gun,,3,,,5 sefer gıtsemde sorgusuz sualsız gırecek durumdayım,

Fakat Gordugunuz her motorcuya sorun nereden bu merak basladı DIYE,

hERKES Bİ ABİDE GORDUM,,Komsumda Vardı,,Trafıkten kurtuldum Hevesle basladı dıye surer gıder,

O HEVESI AŞILAMAK İÇİN FUARLAR UCRETSIZ OLMALI,,,

fazla davetiyeniz varsa alırım bi dal :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar