Hayvansever Motosiklet Sürücüleri

Motosikleti
D400
kakayı temizlemezsen seviyorum demeyeceksin.

önce kusmugunu, mamasını, maltını herşeyiyle ilgilen, üstüne kakalı poposu ile otursun o kokuyu hisset sonra seviyorum de :queen:

Herkese iyi akşamlar, kedime nd kitten mama alıyordum. Fakat 5kgsu 400tlyi aşmış durumda ve nedense benim kedime 5kg 2ay bile yetmiyor. İşin garibi de kedim sadece 4kg. Yani bol yemesine rağmen çok hareketli olduğundan oldukça fit(evet evet fit :) ) bir dişi. Hal böyle olunca daha uygun fiyatlı kedi maması aramaya başladım. Şu anda 10 aylık, aslında kızgınlık da geçirdi ve bu yüzden yetişkin mi alsam kararsızım. Bütçe açısından her ne kadar daha uyguna bir mamaya tekrardan dönmek istemesem de durum şu anlık maalesef böyle. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben de kanarya besliyorum. Mukemmel hisli bir dost. Kedi de istiyorum ama kanaryayla problem olucak.

Herkese iyi akşamlar, kedime nd kitten mama alıyordum. Fakat 5kgsu 400tlyi aşmış durumda ve nedense benim kedime 5kg 2ay bile yetmiyor. İşin garibi de kedim sadece 4kg. Yani bol yemesine rağmen çok hareketli olduğundan oldukça fit(evet evet fit :) ) bir dişi. Hal böyle olunca daha uygun fiyatlı kedi maması aramaya başladım. Şu anda 10 aylık, aslında kızgınlık da geçirdi ve bu yüzden yetişkin mi alsam kararsızım. Bütçe açısından her ne kadar daha uyguna bir mamaya tekrardan dönmek istemesem de durum şu anlık maalesef böyle. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

petlebi sayfasında 300 lira
bu arada 10 aylık olduysa o artık yetişkin
ben 10 kiloluk alıyorum nd nin 6 ay gidiyor

adı mila. toprağa ektik, 3 yaşına geldi :)

k6LSD54

Motosikleti
D400

kesinlikle Fitmin markasını öneriyorum. içerik olarak n&d'den daha iyi ve isme para vermediğiniz için bir tık daha uygun.

6 aydır kullanıyorum, gayet güzel. 10 kilosu 400-450 arası değişiyor.

12 aylıga kadar kitten öneriyorlar ama 10 ay sonrası yetişkine de geçebilir. eğer karşıtlıgınız yok ise mama değiştirmeden önce kısırlaştıp sonrasında kısır mama ile devam etmen.

böylece tekrar tekrar mama değiştirmemiş olursun.

Cevaplarınız için çok sağ olun. Açıckası normalde bu ay kısırlaştırma ameliyatını yaptıracaktım fakat baya masraflı bir ay oldu ondan dolayı erteleme durumunda kaldım. 2 3kg olan bir mama alıp o döneme dek kıdırlaştırtacağım bakalım...

Motosikleti
Bajaj RS200
Benim de köpeğim var. Kendisi bir prenses, siyah Maltipoo ve adı Elsa. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar