Haydi Bodrum ,Köyceğize

mes

ne dersiniz Bodrum Mt? Köyceğiz tayfası acayip imrendiriyor...Pazar günü gitsek mi?:queen: :queen: :queen:

Yine bir başına kalma oralarda, valla benim bile gelesim geliyor :p :p

mes

doğru dersin Dishy...senden başka arayanım olmadı...Bodrumun da bu tarafı kötü işte.Bi allahın MT lisi yok...n'apalım:salut: :pale: :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla kalk bodruma git...11 saat yol 4 saat gez 11 saat geri gel...26 saat...2 saat te borçlu kalır gün bana....

Orda olsam çıkar gelirdim ama?...Yakın bile diil yaaa......:pr: Çok seviyorum oraları aslında...Yakındır kaçıcam buralardan....

mes

ikinci kez topiğim iflas etti:pale: bööle motorculuk olmaz.Ben bırakıyorum bu işi:salut: :queen:

ya üzülme mes abi benimde açtığım başlıklara mesaj atan olmuyor.gezi yazılarıda dahil istersen say muğla mt de gezi yazılarında hep gevezelik yapan ben varım:queen:

bodrumda motor sever yoksa senin suçun değil.senin yerin bizim yanımız yalnızda olsan gel sen DL ile akşam oturur bi canlı müzik dinleriz kaplıcaya gideriz.sıkılmazsın buralarda....

mes

kardeşimsin şahin.Sağol valla bana moral verdin.Buradaki arkadaşlar net'i pek sevmiyorlar,oysa o kadar çok motor kullanan var ki saymakla bitmez...hava durumunu aldım hafta sonu fena diyor sağnak ve ısı da bayağı düşecekmiş.Aslında bu sefer kalmalı geleyim diyorum ama bakalım:silent: :queen:

hiç olurmu mes abi....meteorolojiden takip ediyorum ben...cumartesi ve pazar açık.en güvendiğim sitelerden biri olan accuweather.com da açık gösteriyor...sen endişe etme.

mes

yaa şimdi haberlerde uzun uzn verdi.Ege ve akdenizde kuvvetli rüzgar ve sagnak dedi:pale:

aslında cok guzel olur ama....zaman yetmez..

bızde dıshynın motoruyla gelıız olmazmı???:queen:

Valla kalk bodruma git...11 saat yol 4 saat gez 11 saat geri gel...26 saat...2 saat te borçlu kalır gün bana....

Orda olsam çıkar gelirdim ama?...Yakın bile diil yaaa......:pr: Çok seviyorum oraları aslında...Yakındır kaçıcam buralardan....

alp_tunay abi dalaman havalimanına in orada banro karşılar seni.kendisi devlet hava meydanlarında çalışıyor:p ben limandan alırım seni.%100 VİP muamele yaparız

arkadaşlar duyurular bölümünde de yazdım tekrar belirteyim...
motorsever tüm arkadaşlara kapımız açık.2 yada 4 teker farketmez...istiyoruz ki çevre illerden de katılım olsun.
Adana grubuna duyurulur:rendeer:

doğru dersin Dishy...senden başka arayanım olmadı...Bodrumun da bu tarafı kötü işte.Bi allahın MT lisi yok...n'apalım:salut: :pale: :rendeer:

mes!!! işlerimin yoğunluğu sebebiyle gündüz giremedim, evi de yeni taşıdım malum, akşamları giremedim o yüzden en azından benden cevap alamama sebebin bu:) ve duyurulara da yazdım. arabayla gidiyorsan bir kişilik yer rica ediyorum, yok eğer motorla gidiyorsan, artçı olabileceğim biri geliyorsa ben bu hafta kesin varım. lütfen beni unutmayın..... :D karpal tünelim sebebiyle kendim uzun mesafede motor kullanamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar