- Konu Yazar
Teşekkür ederim ALİ abi,yazdan kalama bir geziydi, mübarek arı'nın her şeyi şifa kaynağı, hem gezdim hem bilgi edindim, fotoğraf daki bakış açısına gelince , güzel fotoğraf çekebilmek için inanın çok uğraş veriyorum,etrafımda öyle güzel fotoğraf çekenler varki benim fotoğraflarım onların yanında sönük kalıyor, inşallah yakın zamanda profesyonel fotoğraf makinesi almak istiyorum, ESKİŞEHİR den selamlarEkrem kardeşim önce geçmiş olsun . Bir de diğer tarafından bakarsan aŕınin iğnesi bile şifadır.
Babam merhum romatizma illetinden kurtulmak için defalarca arıcılara dizlerini açtı . Biraz fayda
görmüştü. Mesut hocam yine muhteşemsin . Bu kadar tatlı görüntüleri nasıl yakalayabiliyorsun bilmiyorum
anlatım lezzeti yine harika . O arıların insanlar için hazırladığı bal senin kaleminde mürekkebe ďönüşerek satırlarını süslemiş. Tebrikler X tebrikler . O ' na emanet olasın. Hürmetlerle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Okuyan bilir de ,sanki gezen daha çok bilir gibime geliyor"Çok okuyan mı, çok gezen mi bilir" derler ya hani.. Okumuş adamın da gezmesi, bilgi aktarma maharetiyle gösteriyor kendini..
Hem gezmiş olmak kadar olup, hem gezme isteği yaratırken de kıskandıran bir gezi yazısı klasiği daha..
Yüreğinize sağlık, kazasız belasız nice gezilere..