hayaldi işte....

Mersin İl Temsilcisi
Hayaldi işte…. Ben yorulacaktım şafak vaktinde, o sırtıma dayayıp başını uyumuşken bir petrol istasyonunda uyanacaktı…. Hava serindi, esniyordu ve rüzgarın dağıttığı saçlarını düzeltirken uykulu gözlerle, dişlerinin arasında sıkıştırdığı tokası parlayacaktı ayışığında….
Ben sigara yakacaktım, o yanıma gelip yolların kavurduğu yanmış boynumdan öpecekti….
Sonra sırt çantamızdan su matarasını çıkartıp avucuna dökecek ve alnıma sürecekti o koklanası, öpülesi, sevilesi, tutulası ellerini…..
-sen yoruldun, ben kullanayım mı?
-tamam, zaten gözlerim yanıyor
-neredeyiz?
-sanırım uzaklara varmamıza az kaldı….
-güneşin doğduğu yöne değil mi?
-hı hı ;)
-fulledin mi?
-hıııı
-tamam sen wc ye git, ben kartı çekerim….
-tamam, su da al, bir de kraker….
- tamam, sen işini hallet gel,
-geldim….
-çikolata aldım bize :)
-benim de şekerim düşmüştü, tam da seni öpmeye gelmiştim…
- yok o zaman sana çikolata…
- hazır mısın?
- hadi güneşe….

Hayaldi işte…. Saçlarını rüzgarın dağıttığı, tenini rüzgarın yaktığı ama yüreğini yalnız kendim yaktığım; sigaram gibi bir kadın işte…. Hayal ve güzel… temmuzda güneş gibi, sarılması ise güneşte gölge gibi… huzurlu ve güneşten….

hayal bu işte!!!

YÜREKÇE!!!
13/08/08 - ÇARŞAMBA

YÜREKÇEKALIN....

çok etkileyici bir erkek arkadaşım vardı yıllar önce onunda honda cbr motoru vardı tam bir motor tutkunuydu hep bi gün evlenicez ve uzaklara gidicez yalnız ikimiz derdii motor nereye biz oraya... ahh ahhh geçmişte ve hayalde kaldı işte belki oda burada üyedir kimbilir ramazan hayaldi işte ama güzeldii üzgünümm arkadaşım seninde hayalin gerçek olur inşallah bi çikolataya kim gelmez :queen:

-benim de şekerim düşmüştü, tam da seni öpmeye gelmiştim…

haha bu söze ne denir damardan girmiş:queen::queen:

dostum sadece senin değil benimde hayalimden biride bu ama ben senin gibi çoğu hayalimi veya düşüncelerimi kelimelere dökemiyorum

sanırsam buda bir yetenek ve sanat olması lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar