Havalı kask.

motosiklette işe yarayacağını sanmam. kask bizi hava koşullarından, gözlerimizi tozdan ve yüzümüzü böceklerden koruyor.

trafikte bisiklete binenler için düşünülebilir tabiki.

yok arkadaşlar ya cidden soruyorum ilk defa tam kaskla kullanacam motoru daha önce tüpcü kaskınla idare ediordum daha rahattı da :queen: XXL Kask ALDIM Kafa BEDENİM 61-62 Arası XL bedenmi almalıyım ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok arkadaşlar ya cidden soruyorum ilk defa tam kaskla kullanacam motoru daha önce tüpcü kaskınla idare ediordum daha rahattı da :queen: XXL Kask ALDIM Kafa BEDENİM 61-62 Arası XL bedenmi almalıyım ?

XXL, XL'dan büyüktür zaten, daha büyüğünü alacaksınız o zaman XXXL, varsa.

yok kardeşim anlamadın. Şuan ben XXL KASK ALdım ama bana ilerde bollaşır ve kafamda durmaz diye korkuyorum. XL bedenini alsam dahamı iyi olur 61-62 Kafa ölçüm biraz koca kafalıyımda tabiri cayizse :queen: 80 tL verdim gdr marka bi kask aldım yani parayı boşa çöpe atmak istemem XL değiştirsem acaba sıkarmı kafamı. ne yapsam biLmiorum

:s

Sen bu kaskı internetten mi alıyorsun ki?

Eger magazadan alıyorsan oradaki gorevli arkadas zaten sana yardımcı olur,
kask kafandayken saga sola cevirmeye calıs rahatca donup kafanda oynuyorsa bi ufak bedenini dene, ilk baslarda yanaklardan biraz sıkabilir ama alnını ve basının arkasını sıkmadıkça sorun yok zaten yanak pedleri zamanla genisleyecektir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok kardeşim anlamadın. Şuan ben XXL KASK ALdım ama bana ilerde bollaşır ve kafamda durmaz diye korkuyorum. XL bedenini alsam dahamı iyi olur 61-62 Kafa ölçüm biraz koca kafalıyımda tabiri cayizse :queen: 80 tL verdim gdr marka bi kask aldım yani parayı boşa çöpe atmak istemem XL değiştirsem acaba sıkarmı kafamı. ne yapsam biLmiorum

Kafanıza tatlı sıkı gelmişse sorun yok, @crypto demiş bunun standardı kafayı sağa sola hızla çevirince kafada kayma olmaması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar