Hava Yastıklı Motosiklet

Bilmem hiç gördünüz mü?
23%20Motorcycle%20with%20airbag.jpg

tamam yüz bölümünü anladım amaaaaa Kollar ve bacaklar için ne etces:D :cyclopsani: :mrgreen:

swalbard' Alıntı:
tamam yüz bölümünü anladım amaaaaa Kollar ve bacaklar için ne etces:D :cyclopsani: :mrgreen:
Yahu adamlar yapmışlar ve vücudun en önemli yeri olan kafayı sağlama almıslar... :p Kollar için de sonra yaparlar sonra.. Acele etmeyin..

Bir de japon makara geçmiyor bizimle.. Honda nın sitesinden alınmıs bi resım dikkat edersenız ..

Beyler siz olayı yanlış anladınız. Uzun yola giderken gece uyumak istediğinizde bu yastığı şişiriyorsunuz ve kafanızı koyup uyuyorsunuz :) (başka ne gibi bi açıklaması olabilir ki? :))

Ya iyide gerçekte olsa o adam kafadan bir yere girdiğinde öyle motorun üstünde dümdüzmü duracak. Uçar gider tepesinden. O yastığında pek bir faydası olmaz o durunda. Çok hafif çarpmalarda ancak işe yarar. Bana garip geldi açıkçası.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklete konulan hava yastıgının amacı carpma anında sürücünü öne dogru fırlamasını engellemektir.

Hmm :silent: Gerçi araştırılmıştır tabi. Eh daha neler görücez bakalım :cherry:

Skullhunter' Alıntı:
Motosiklete konulan hava yastıgının amacı carpma anında sürücünü öne dogru fırlamasını engellemektir.

Ye iyi de motor devrilmeyecek mi? Öne doğru artislik takla atmayacak mı? Bu adam bu motorun altında kalmayacak mı? Bu Japonlar ne geri kafalı adamlar yahu.

aslında motorun devrilmesini önlemek için de kenarlara da 2 tane hava yastığı lasım dimi :cherry:

aslında motorun devrilmesini önlemek için de kenarlara da 2 tane hava yastığı lasım dimi
HEA ozaman Topaç gibi donup zıplayıp dururuz ustunde nihaohaohha :jocolor: :farao: :king: :cyclopsani: :tongue: :tongue: :tongue:

Valla şimdi çok merak ettim: Motorsiklet kazalarının yüzde kaçında kafayı gidona yada cama çarparak yaralanma oluyor?

Yani %30 sa bu oran japonlar iyi düşünmüş, %1 ise acık şov olmuş sanki....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar