Hasar kayıtlı motor alınır mı ?

Öncellikle herkese merhaba bugün motor değiştirmeye karar verdim ilanlarda geziyordum bir tane ucuz düşük km dominar denk getirdim 2023 model fiyatı ise 80 k açıklamada sigortadan alındığı yazıyor kişi 4 binde almış kendisi 13k km dayamış şimdi sorum şu bu motor alınır mı alınırsa nereye dikkat etmem gerekiyor yada nasıl bir yol izlemeliyim alternatif motor önerilerinizide değerlendirebilirim bütçem 100k teşekkürler

Motosikleti
CB750A
250likse ben almazdım. dominar 400lükse düşünürdüm. Gösterecek bajaj ustan var mı?
xpulse vs düşünürdüm ben

Motosikleti
Yamaha XSR700
Sigortadan aldık demek, motor pert oldu, pert halde satıldı, ucuz yollu toplandı ve satışa çıktı demek. Ben olsam onun yerine 100 bin liraya temiz kazasız clx250 alırdım. Ya da n250

Motosikleti
600RR
ben babama güvenmiyorum millet ikinci el pert motor almayı düşünüyor

Motosikleti
Dominar D250
Sigortadan aldık demek, motor pert oldu, pert halde satıldı, ucuz yollu toplandı ve satışa çıktı demek. Ben olsam onun yerine 100 bin liraya temiz kazasız clx250 alırdım. Ya da n250
Buna ek bir şey belirtmekte fayda var, halk arasında pert olarak söylenen ama asıl adı ağır hasar kaydı olan durum her zaman motosiklet/arabanın hurdaya döndüğü anlamına gelmiyor, eğer malın parça fiyatı pahalıysa ve ürünün piyasası da iyiyse hasar rakamı çok yüksek çıkıp basit bir hasardan perte çıkabilir.

Burada bir sıkıntı yok sıkıntı şurada başlıyor, çok ciddi hasarı olmayan bir malı alıp layıkıyla onarıp sıfır gibi binebilirsin ama herkes kolay yoldan para kazanma derdinde olduğu için millet hasarlı malı piyasanın çok çok altına idareten toparlayıp millete çakma derdinde olduğundan hasar kaydı olan mal illaki birilerinin elinde patlıyor. İnsanlara vicdan gelmeden, dürüst iş yapmaya başlamadan şahsen kimseye güvenip ağır hasar kayıtlı mal alamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar