- Konu Yazar
Beyler biliyosunuz bu harddisk denen şey çok kıl bişey. sarsılmaya en ufak bir darbeye gelmiyor. Bendeki 2.5'' i sırt çantama koyarken yaklasık 30 cm den parkeye düşürdüm direkte düşmedi kaydı resmen ama artık içinde ne varsa okumuyor ışıkları yanıyor motoru dönüyor bilgisayar algılıyıp tarıyor ama içindeki bilgilere ulaşılmıyor
ale:
Sanırım içindeki okuyucu tırnak kırıldı ve Samsung 640gb faturasını bulamıyorum ama sanırım 2 seneyi geçti garantide yok teknosadan almıştım. Yaptıran falan varmı hiç soruyum dedim tecrubeli arkadaşlara:cherry:
Ben 2 yıl önce 198 e aldım bu Thailandaki sel yüzünden Harddisk fiyatalrı çıldırdı. HD Motorlarının Yüzde 70 ini üreten fabrikanın telef olması yüzünden şaftı kaydı sektörün .Fiyat 300 lere çıktı eskiyip düşüceğine yahu:sunny: El yakıyor namussuzlar...
Bu hassas tırnağın değişimiyle olması mümkünmü kısaca..
Sanırım içindeki okuyucu tırnak kırıldı ve Samsung 640gb faturasını bulamıyorum ama sanırım 2 seneyi geçti garantide yok teknosadan almıştım. Yaptıran falan varmı hiç soruyum dedim tecrubeli arkadaşlara:cherry:
Ben 2 yıl önce 198 e aldım bu Thailandaki sel yüzünden Harddisk fiyatalrı çıldırdı. HD Motorlarının Yüzde 70 ini üreten fabrikanın telef olması yüzünden şaftı kaydı sektörün .Fiyat 300 lere çıktı eskiyip düşüceğine yahu:sunny: El yakıyor namussuzlar...
Bu hassas tırnağın değişimiyle olması mümkünmü kısaca..