Emsalsiz dost sen şu Yorumları tekrar okurmusun. Be ne soruyorum sen ne cevaplıyorsun. Ben hava filtresinde Suzuki yazmıyor diyorum resmini de atıyorum, senin verdiğin cevap ise suzukiyle ortak diyorsun, benim sorum bu değil , iddia ettiğin hava filtresinde Suzuki Yazısı. Daha önce 150-9 var dedin resmini çektim attım sonrada 135 olan modelde var dedin onunda resmini çektim şimdide 2013 model olanında var diyorsun. Bana resmini yolla resmini delil göster ben resimleri atıyorum sende bu ürünü satan kişi olacaksınki çok kolay biryerden temin edebilirsin 135 lik olanın resmini.
Ya doğruyu söylesen inan bukadar batmazsın.
şecaat arz ederken sirkatin söyletir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Ve emsalsiz dost veya Tayfur pamuk senin kim olduğunu faceden tespit ettim sen tam bir yalancısın senin yorumlarını herkez Görüyor rezilsin. gerçi sende Alışkanlık yapmıştır hemen üyeliğini silersin olur biter.
Ya doğruyu söylesen inan bukadar batmazsın.
şecaat arz ederken sirkatin söyletir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Ve emsalsiz dost veya Tayfur pamuk senin kim olduğunu faceden tespit ettim sen tam bir yalancısın senin yorumlarını herkez Görüyor rezilsin. gerçi sende Alışkanlık yapmıştır hemen üyeliğini silersin olur biter.