hangisine geçmeliyim.

slm herkese.
arkadaslar bende şimdi mondial 100kh var. yaşımda 16. ben bir dahaki yılın sonlarında fln alıyoruım heralde ehliyeti. bu motordan sonra hangi motoru alsam die sorcaktım. enduro,cross, sport ve harley davidson modellerinden hangisi olmalı sizce??? fiyat aralığıda 4-5 bin ytl. simdiden tşk

arkadaslar birde bu cross ile enduro arasında ne fark var???

Son düzenleme:
slm herkese.
arkadaslar bende şimdi mondial 100kh var. yaşımda 16. ben bir dahaki yılın sonlarında fln alıyoruım heralde ehliyeti. bu motordan sonra hangi motoru alsam die sorcaktım. enduro,cross, sport ve harley davidson modellerinden hangisi olmalı sizce??? fiyat aralığıda 4-5 bin ytl. simdiden tşk

arkadaslar birde bu cross ile enduro arasında ne fark var???

2.el cbr125R temiz 4bin ytl ye bulursun sanırım :cat:

Mersin İl Temsilcisi
sen ehliyeti aldığında muhtemelen yeni modeller çıkacaktır. sabır en güzel öğretmendir kardeşim. sabır....

bence ehliyetini alana kadar o motorda kendini geliştir ehliyetinle birlikte usta sürücü olarak yeni motorunu eskitirsin...

Derim ki Cruiser tipi Motor al ama aslında birasdaha beklemen en yararlı olanı BU motorunla bırasdaha kullan derim ehlıyetını al ozamana kadar kafanda bı model oluşur hem accele etme enguzelı bu bence
:cat:

bence keşke dememen için iyi düşün ince el sık doku araştır ve sana her anlamda yakışanı al derim boyuna kilona yapına göre.motorunda öyl bi durki görenler vaybe motor bu arkadaşa çok yakışmış dedirt bence.

Boy:?
Kilo:?
Nerede kullanacaksın?(Şehiriçi, Şehirlerarası,arazi,pist,)
bunları net açıkla hangi motoru alacağına daha iyi yardımcı oluruz.
Kros ile Endro'nun farkını sormuşsun...
Off-Road(Kros):Dağ,tepe,bayır,çayır,rampa, kısaca arazide binilir. Hopla zıpla,uçççç...(paraşutunu tak ama:)
Endro ise hem şehiriçi hem şehirlerarası hemde kısmi olarak(tam kros bir makina gibi hoplayıp zıplayamazsın) arazide kullanabileceğin motorlardır.
Kazasız sürüşler.

bence hiç 2.el cbr 125 e o kadar para bayılma git 2004-2005 nx4 falcon al 400cc lik enduro.

verdiğiniz bilgiler için tşk ederim. ben motoru genlellikle şehir içinde kullancam.

şuan boyum 1.62 kilomda 58.

arkadaslar birde bu crosslar hoşuma gidio ama pek sehir içine gitmio sanki. ben bu cross alsam yarıslarına katılmak için çok para harcar mıyım???(kask ve kıyafetlere ne kadar harcarım??)

Son düzenleme:
dostum kaderimiz aynı bendede kanuni tigrina 100 var bende degiştirmek istiyorum ama acayip kararsızım sana biras yardımcı olmak istiyorum ama git bi kaç motor satan yerlere git bütün motorların üstüne bin şöylebi bak eminim yararı olacaktır ama benim şu an en son karar verdigim motor hyosung gt 250comet hızıda yeterli bence seni bilmem ama bence hıza fazla meraklanma bizim bi arkadaş var marko ondada senin motordan var hız meraklısı köyde hergün bi kızan çigniyo :mrgreen: umarım sende böle diilsindir neyse hangi motora karar verirsen buraya yaz olurmu kazasız sürüşler dilerim

esmercan ben RAP müzikle uğrasıyorum. o nedenle zaten harley gitmez bana.spor veya cross alcam galiba. ama büyük ihtimal spor alcam. aslında şimdiki otorumda iyide seneye yetmez o bana o yüzden seneye spor gelio.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar