Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5000 llira civarı param var daha doğrusu kredi çekeceğim. Küçüklüğümden beri chopper hayranlığı var bende gerek sesi(bu fiyat için ses biraz zor ) gerek tarzı.Bir yerden başlamak istiyorum. Sizce ne almalıyım?
daha önceleri motosiklet kullandım tabiki.Araştırdım bu fiyata alınabilecek istediğim tarz rks cruiser ve lifan var nasıldır bunlar yoksa biraz daha para ekleyip 6-7 liraya venox 250,hyou mu almalı ?
Once ekipman, kalan parayla motor al... kuba var alternatif olarak, kullanmadim, bilmiyorum, bilgi amacli soyledim. Tavsiye olarak, cbf tarzi bir motor al
Chopper kullanmayı denemeden almaaaa ! Önce dene hatta ybr al sana zarar da ettirmes ondan sonra deneyince hoşuna giderse alırsın, ben şahsen ilk choppera oturunca ayaklarıma ağırlık verememek hiç hoşuma gitmedi bence rahat görünen ama rahat olmayan bir tarzı var, tercih meselesi tabi
2. el motor süpriz hediye gibidir, yakın çevremde bile kandırıldığımız bir devirdeyiz, şahsen benim hiç güvenim yok bende chopper düşünüyorum o yüzden buralarda takipteyim ikinci ellere hiç güvenemiyorum,temiz olduğunu düşündüğün güvendiysen neden olmasın...
7 bine temiz hyo bulursun, şimdi tam mevsimi. yanlız sahibinden.com kurt kaynıyor o fiyatlara altanma 30 bin üzerindeki karbratörlü hyosungun değeri 5.500 lirayı geçmez en temizi...