hangi kaskı alsam?

arkadaşlar kask almak istiyorum. fiyatı 100-150 tl arası olacak acaba hangisini almamı önerirsiniz?? çeneden açılmalı kask istiyorum.. gdr al dediler ama sizin de yorumlarınızı almak istiyorum

MkD

gdr al...:mrgreen:
hayır yani o fiyat aralıgında çeneden açılan kask sayılıdır zaten
fazla bir çeşit bulamazsın tahminimce başka buldugun kask varsa onları söylersen arasında karşılaştırma yapılabilir

Full face kask alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Ama sen bilirsin.

MkD

şimdi 180 e ls2 delta gördüm bak üstüne az daha koyabilirim dersen buda güzel gibi
hem belki daha ucuzada bulursun daha çok araştırırsan

S beden kullanıyorsan; Caberg'in Full Face kaskı mevcut elimde. Daha sıfırdır; artcım için aldım fakat ufak geldi değiştirmek istiyoruz... 150 TL fiyat biçtik; bişeyler daha yaparım :)

şu an için aklımda olan GDR ve LS2 dir.... birkaç kişi çeneden açılan kaskların çene açılma kısmı bozuluyor dedi, ikisinden birini uzun zamandır kullananlar varsa buraya yorum yaparlarsa çok sevinirim...

GOR marka kask kullanıyorum ben oldukça memnunum tavsiye ederim fiyatıda 125-130 arası bişey ben 120 lira verdim ama cenesi acılmıyor açılanlar 125-130 arası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çeneden açılanını tavsiye etmediler bana ya :S

full face tabiki çok daha sağlan cenene kuvvetli bir darbe yiyince yukarı kalkma gibi bir olay söz konsu değil yanlız çene açılırlarda bu risk var o yüzden ama ben ls2 yi seviyorum daha rahat hem yazlık olarak kullanabiliyorum:)

kardeş motorda kask çok önemli full kask alderim bide kaskın ucuzuna kaçma kask bi aksesuar deyildir güvenlik içindir ...

Adana İl Temsilcisi
çeneden açılan kaskların sağ ve sol taraftaki kilit tırnakları genellikle plastikten yapılır.bu nedenle,herhangi bir darbede,çabuk kırılır ve çeneniz zarar görebilir.sanırım GDR ve LS2 de plastikten.ben 3 yıldır COX kullanıyorum.COX'un tırnakları metal.alırken bu ince noktaya dikkat etmenizi öneririm.

Ben de tam kapalı alacağım. Çeneden açılanlar dezavantajlı bence. Mesela hep açık gider insan birşey olacağı tutar o zaman zarar görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar